A szeptember elsején elrajtoló új Kincsem márka megalapítását a többszörösen díjnyertes, legendás magyar versenyló inspirálta. A lovas tradíciók iránti tisztelet és a folyamatos fejlődésre törekvés szellemében született női brand az időtállóságra épül. A hazai tervezésű divatcipők mostantól országosan elérhetők a Playersroom üzlethálózatban és online.

hirdetés

Az utóbbi időben egyre többen választják a magyar márkákat, ami nem véletlen. Újabb és újabb kiváló brandek jelennek meg a palettán, a szakemberek pedig kreatív látásmódjukkal és egyedülálló szemléletükkel hozzájárulnak a magyar piac sokszínűségéhez. A hazai műhelyekben készült termékek túlszárnyalják a fast fashion kínálatát, divatos darabjaik kialakítása sokkal egyedibb, jobb minőségű anyagból, megfelelő szakértelemmel készülnek.

Most egy új magyar márka jelent meg a palettán, ami szeptember 1-jén indult el hivatalosan. Az őszi Budapest Central European Fashion Week alatt mutatkozott be a KINCSEM névre keresztelt brand.

Csinos félcipők, vagány csizmák: minőségi, szép darabokkal készül az őszre a Kincsem márka

A női csizmákból, bakancsokból és alkalmi cipőkből álló őszi bemutatkozó kollekció az első fejezete annak a történetnek, amit a jövőben a lovassport leghitelesebb képviselőivel és magyar női tervezőkkel együttműködve ír tovább a Kincsem márka csapata. Hosszú távú célként tűzték ki, hogy a hazai lovassport legnagyobb támogatójává váljanak, valamint azt, hogy magyarországi viszonylatban is megfizethető árakon garantáljanak csúcsminőséget a vásárlók számára.

 

– A Kincsem szimbolizálja számunkra azt a versenyszellemet és bátorságot, ami elengedhetetlen a világmárkák melletti érvényesülés tekintetében is. Szeretnénk ezzel az emblematikus magyar névvel egy értékrendet képviselni és időtálló stílust teremteni. A hazai tervezés előnye egyrészt, hogy a vásárlók visszajelzéseit rugalmasabban tudjuk beépíteni a termékfejlesztésbe, másrészt pedig lehetőséget ad számunkra, hogy a leghitelesebb magyar sportolók és művészek közreműködésével együtt alakítsuk a kollekciónkat – mondta el Fitos-Dombai Laura, a márka kommunikációs vezetője.

 

A Kincsem kínálatában változatos, izgalmas darabokat találhatunk. Megjelennek a klasszikus, letisztult mokaszinek, arany szerelékkel, ám a vagány bokacsizmák, bakancsok sem hiányozhatnak az őszi-téli kollekcióból.

 

Változatos fazonok teszik sokszínűvé az első kollekciót, mindenki könnyedén megtalálhatja benne a kedvencét. A márka sokat merített a lovassportból, a jól ismert fazonok visszaköszönnek. Központi elem a letisztult lovaglócsizma, ami többféle formában is felbukkan.

 

A három vezérszín a bézs, barna és fekete, melyek letisztult és időtálló árnyalatok a divatban. Így mindenki ruhatárába könnyedén beilleszthetők, az őszi-téli időszakban pedig remekül kihasználhatók.

 

A Kincsem márka izgalmas indulókollekciója roppant nőies, sokoldalú darabokból áll. A termékek megalkotásánál figyelembe vették a kényelmet és a praktikumot, miközben szem előtt tartották az időtállóságot. A termékek már elérhetők a márka webshopjában, illetve a Playersroom üzletekben.

 

Forrás: Kincsem.

Képek: Kincsem. 

  • Megosztás:
hirdetés