Kamala Harris nevelt lánya, Ella Emhoff januárban hívta fel magára a figyelmet az elnöki beiktatáson viselt különleges kabátjával. A művészi vénával megáldott fiatal lányra szinte azonnal lecsapott az egyik legnagyobb modellügynökség, azóta már a kifutón is debütált.

hirdetés

A 21 éves Ella Emhoff képzőművészeti szakon tanul, és valódi művészlélek. Szeret festeni, érdekli a divat, és gyakran saját maga készíti el a ruháit. A kötés az egyik szenvedélye, pár hete dobta piacra az első önálló kollekcióját, amit szinte pillanatok alatt elkapkodtak. Kamala Harris nevelt lánya hetvenes éveket idéző, bohókás ruhadarabokat dobott össze, amikre hamar rákaptak a nosztalgikus trend rajongói.

Ám az alkotás nem köti le Ella minden idejét, hiszen nemrég debütált modellként a New York-i divathéten. Különc stílusára a beiktatáson figyeltek fel, amikor egy szokatlanul merész Miu Miu-kabátban jelent meg. A retró hatású kreációt a divatház gyöngyökkel varázsolta még egyedibbé, így az igazán feltűnővé tette a viselőjét. Nem sokkal később pedig alá is írta az első modellszerződését.

Kamala Harris nevelt lánya ígéretes modellkarrier előtt áll

Ella a Proenza Schouler őszi-téli kollekciójának bemutatóján jelent meg először manökenként. A divatház merész, kissé retró hatású darabjai pedig nagyszerűen passzoltak a fiatal lányhoz.

Jól látszik, hogy igazán egyedi stílussal rendelkezik, nem érdeklik a társadalmi elvárások, és akár még a szőrős hónalját is megvillantja.

Ella eléggé különbözik a fiatal modellektől, ám pont ettől válik igazán egyedivé. Nem törekszik a tökéletességre, és a szokásos, megszerkesztett fotókat is hanyagolja. Bár szokott sminkelni, mégis szem előtt tartja a természetességet, ami manapság ritkaságnak számít.

Különleges stílusával könnyedén kitűnik a tömegből, és valószínűleg a jövőben sem fogja lecserélni a színes ruhadarabjait. A divattervezők imádják Ella karizmatikus kisugárzását, és nagyon úgy tűnik, hogy nagy karrier áll előtte.

A természetesen dús, majdnem összenőtt szemöldökét sem ritkította meg a fotózások kedvéért, és a divatházak sem törekednek arra, hogy megváltoztassák az egyedi megjelenését.

Kiemelt kép: Dimitrios Kambouris / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés