Színészi pályafutása során Juliette Lewis gyakran lubickolt már vadóc szerepekben, szinte már összeforrt a neve a vagány, lázadó karakterekkel. Külsejét tekintve, nem sokat változott az évek múltával, az öltözködési stílusa azonban feltűnően finomodott.

hirdetés

Juliette Lewis gyerekszínészként csöppent bele a filmiparba, 18 évesen már Oscar-díjra jelölték. Igaz, többnyire csak mellékszerepeket játszott, de karizmatikus személyisége miatt sosem volt felejthető figura. Az áttörést a Született gyilkosok című film jelentette, amellyel végképp beskatulyázták őt a szimpatikus, de kissé őrült, erős karakterbe. A színésznő június 21-én tölti be 47. életévét, de nincs oka panaszra, jó pár évet letagadhatna a korából.

Beérett Juliette Lewis nőies stílusa

Mivel megvan benne a lázadásra való hajlam, sokan összemosták őt a vadóc szerepeivel, különösen, hogy harmincéves kora környékén punkrock zenekart alapított, és a mai napig nyomja a koncerteket, melyeken rendszerint jelmezszerű, vad és őrült öltözékekben, illetve sminkben jelenik meg.

A vagány vonal ellenére azonban, a nőies elegancia sem áll távol tőle, sőt, 46 éves korára igazán kifinomult lett a megjelenése. Két évvel ezelőtt a Miu Miu kifutóján is végiglejtett Sanghajban, ahol a bájos, sikkes oldalát ismerhette meg a közönség.

A zenekar csak hobbi az életében, ahogy a színpadi öltözékei is csupán a show kedvéért túlzóak. A vörös szőnyeges eseményeken azonban mindig nagyon elegáns és csinos a színésznő, ráadásul a nőies, élénk színeket sem veti meg. Stílusos szettjeit érdemes szemügyre venni!

 

Kiemelt képek: Roy Rochlin, Jason Mendez/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés