A 33 éves Jennifer Lawrence kitűnik a hollywoodi színésznők közül, elegáns stílusában nincs semmi mesterkéltség, könnyed fazonokkal teremti meg a stílusos, sikkes összképet.

hirdetés

Míg a legtöbb stílusikon igyekszik extravagáns és feltűnő elemekkel feldobni a szettjeit, Jennifer Lawrence az egyszerűség híve, letisztultan elegáns összeállításaival a vörös szőnyeges események üde színfoltja. Nem csak megjelenésével tűnik ki a sokaságból, amikor olykor bájosan botladozva, nevetgélve végigvonul a vörös kárpiton, hanem azzal is, hogy mellőzi a sztárallűröket és a modoros magatartást.

A színésznő nem szereti a fennhéjázást, hétköznapi szettjeivel az úgynevezett csendes luxus stílust követi.

Jennifer Lawrence alkalmi stílusa letisztultan elegáns

Jennifer Lawrence vörös szőnyeges stílusát illetően sosem volt sok kivetnivaló, még a karrierje kezdetén sem. Hosszú kapcsolat fűzi a Dior márkához. Stíluspályája azonban fokozatosan átalakult, részben Mary-Kate és Ashley Olsennel való barátsága, valamint a The Row márka iránti növekvő vonzalma hatására.

Jennifer Lawrence jelenlegi stylistja, Jamie Mizrahi, száműzte a felesleges részleteket a színésznő stílusából, létrehozva egy kortárs öltözködésen alapuló, egyszerűen elegáns megjelenést. Tökéletesen szabott fazonok, időtálló darabok, visszafogott színhasználat és lágy csillogás jellemezni a színésznő stílusát. Olyannyira, hogy szettjei tavaly óta nagy visszhangot keltenek a divatvilágban.

 

Jennifer Lawrence-ből könnyedén árad a klasszikus filmcsillagok bája, igazodva a régi hollywoodi hangulathoz. A színésznő rajongása a sötét árnyalatokért ugyan továbbra is megmaradt, ám a tavalyi évben levált a megszokott palettáról, és üde színfoltot hozott a szőnyegre egy lenyűgöző piros Dior couture ruhában, amelyet a 2023-as cannes-i filmfesztiválon viselt. A megjelenését úgy tette igazán önazonossá, hogy papuccsal párosította az elegáns ruhát.

Jennifer Lawrence időtálló stílusa csak egyike a sok dolognak, ami szerethetővé teszi a színésznőt.

Kiemelt képek: Rocco Spaziani/Archivio Spaziani/Mondadori Portfolio/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

 

 

  • Megosztás:
hirdetés