Egy sportruha igenis lehet szexi és csinos, alkattól függetlenül kiemelheti az előnyös vonásokat. Beyoncé ismert ruhamárkája, az Ivy Park, valamint az Adidas ismét fantasztikus kollekcióval rukkolt elő, ezúttal igencsak vegyes lett a felhozatal. Úszódresszek, nőies fürdőruhák, sportruházati holmik és zseniális kiegészítők születtek az együttműködés keretein belül. A kampányfotók legalább annyira vérpezsdítőek, mint a kollekció darabjai, ismert modellek álltak a kamerák elé, hogy népszerűsítsék a stílusos cuccokat.

hirdetés

Beyoncé mindig tud meglepetést okozni, ha az Ivy Park új kollekciójáról van szó. Minden alkalommal csinos, sikkes darabokkal rukkol elő a márka, a kampányanyag pedig rendszerint egyedi és különleges. Nemrégiben sztárcsemetékkel népszerűsítette a legújabb holmikat, most pedig ismert modellek öltötték magukra az Ivy Park és az Adidas együttműködésének gyümölcsét, az IVYTOPIA elnevezésű kollekció darabjait. A kampányban Irina Shayk és Alva Claire is felbukkan.

Szexi, stílusos sportruha, ami alkattól függetlenül előnyössé formálja a sziluettet

Bár sokak szerint a sportruházat a kényelmen alapul, a komfortos és a szexi jelzők nem zárják ki egymást. Az Ivy Park és az Adidas legújabb cuccai éppen ezen az arany középúton mozognak. Kifejezetten előnyössé formálják a sziluettet, dögösek, mégis alkalmasak sportolásra és beleférnek a szabadidőruha kategóriájába.

Az már megszokottá vált, hogy a sportcuccokat sem csak kigyúrt, tónusosra edzett modellekkel népszerűsítik a márkák, ám minden esetben felüdülés a valós, nőies vonásokkal találkozni a kampányfotókon. Az Ivy Park legújabb kollekciójában mindenféle holmi megtalálható, kezdve a szexi fürdőruháktól a kényelmes edzőruhákon át egészen a kiegészítőkig. Minden egyes darab abszolút alkatfüggetlen, mindenkinek jól áll és ultradögössé varázsolja a megjelenést.

A ruhákban első ránézésre nincs semmi különleges, mégis elképesztően egyediek és csinosak. A minták, a megálmodott koncepció teszi őket roppant stílusossá, az Ivy Park ízlésvilága és a már jól ismert Adidas-megjelenés összefonódása rendkívül stílusos cuccokat eredményezett. A karcsúsító hatást az előnyös vonalvezetéssel érik el minden egyes darabnál, a kollekció összes darabja remek szabással rendelkezik.

A kampányban Irina Shayk is szerepel, aki szexi kockás hasat villantott a fotózáson. Csodás alakját alig-alig fedte a stílusos úszódressz, amely abszolút kényelmes viselet úszáshoz, miközben a nőiesség sem szorul háttérbe.

 

Alva Claire dögös fotóitól garantáltan megfagy a levegő. Nőies alkatán remekül mutatnak az új kollekció darabjai, a világhírű plus size modell még szexibbé varázsolja az egyébként is nőies fazonokat.

 

Kiemelt kép: adidas.

Kép a cikkben: adidas.

  • Megosztás:
hirdetés