A gyönyörű Irina Shayk sokak számára szinte elképzelhetetlen fényes, hosszú frizurája nélkül, melyen eddig nem igazán változtatott az orosz modell. Új hajával most mindenkit meglepett!

A modellvilágban egészen megszokott, hogy valaki egyik napról a másikra új hajjal rukkol elő, és szinte már követhetetlen, ki melyik frizuradivatnak hódol.

Irina Shayk eddig az állandóságot képviselte hosszú, barna tincseivel, melyek mosolyával együtt hozzátartoztak nőies kisugárzásához. Azok, akik úgy tartják, hogy a rövid frizura letompítja a nőies energiákat, meg fognak lepődni, mennyire nem így van: a 32 éves modell nemcsak fiatalosabb, hanem – ha lehet ezt nála tovább fokozni – dögösebb lett rövid hajfazonjával.

Pixie fazonját a The Daily Front Row címlapján mutatta meg Jon Kortarajena oldalán. Még a jóképű modell sármja is kevésnek bizonyul ahhoz, hogy ne Irina Shayk igéző tekintete és csodás frizurája vonzza a figyelmet. Ez a frizura elképesztően szexi, és biztosak vagyunk benne, hogy sokakat inspirálni fog, akik egy kis újításra vágynak.

  • Megosztás:
hirdetés