Bár stílus tekintetében leginkább Katalin hercegné –és Meghan Markle- vonja magára a figyelmet az angol királyi családban, nem érdemes elsiklani II. Erzsébet öltözködése felett sem. A kilencvennégy éves uralkodónő mindig nagyon összeszedetten jelenik meg a nyilvános eseményeken, a stílusa pedig mondhatni szó szerint kivirult.

II. Erzsébetnek jól bevált stílusa van

A királynő pár éve előnyben részesíti a kifejezetten élénk ruhadarabokat, amit nagyon jól tesz, hiszen a vidám színek sokat fiatalítanak a megjelenésén és az általa gyakran viselt szigorú kosztümszabást is kedvesebbé teszik.

II. Erzsébet mostani stílusa a 90-es évek végén és a 2000-res évek elején mutatkozott először, és az elmúlt két évtizedben nem sokat változott: a kiskosztümhöz díszes kalapot, gyöngysort, kesztyűt, retikült és fekete lapos talpú cipőt visel, amik elengedhetetlen kiegészítői a viseletének.

Mondanunk sem kell, hogy a királynő ruháinak és kiegészítőinek elkészítése külön megbízás alapján történik, a cipőit például egy külön csapat készíti a londoni Anello&Davide manufaktúrában. A kistáskáit kizárólag a Launer London márkától vásárolja, akik ez évben a királynő születésnapjának tiszteletére egy három táskából álló Royal Edition kollekciót dobtak piacra. Bár a táskák gyönyörűek, az áruk még szebb, nagyjából félmillió forintba kerülnek.

Ennek ellenére a királynő stílusa nagyon egyszerű, így remek elgondolás, hogy a megjelenését a színek segítségével dobja fel. A galériában mutatjuk, hogy mindezt, hogyan teszi!

 

Főkép: WPA Pool/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés