Ha futás után még van egy kis energiád, fokozd az izmok munkáját ezekkel a padon elvégezhető feladatokkal. Nagyon sokat számít, ha rendszeresen ilyen kombinált edzést végzel.

A futás már önmagában is jó dolog, különösen, ha a szennyezett városi levegőből kiszakadva, az oxigéndús természetben töltheti az ember az idejét. Azt már nem is kell ecsetelni, hogy ez a mozgásforma a legalkalmasabb a zsírégető folyamatok felpörgetésére és a test teljes átformálására.

Szinte minden izmot átmozgat, ugyanakkor ellenállóbbá, erősebbé teszi a szervezetet, és feszesebbé varázsolja a kontúrokat. Közben persze a friss levegőn lehet az ember, élvezheti a napsütést, és kitörölhet minden negatívumot a gondolataiból. Futás közben az agy endorfin hormont szabadít fel, ezáltal boldogabbnak és kiegyensúlyozottabbnak érezheted magad, ha rendszeresen űzöd ezt a sportot.

Ám a futás jótékony hatásait is lehet tovább fokozni néhány levezető gyakorlattal. Ha olyan helyen sportolsz, ahol sok pad van, válassz ki egy neked szimpatikus ülőalkalmatosságot, és végezd el az alábbi gyakorlatokat. Ezek az erősítő feladatok fokozzák a futás által beindult méregtelenítő és zsírégető folyamatokat a szervezetben, és szépen szálkásítják az izmokat.

  • Megosztás: