Vékony, törékeny testalkatú hölgyről van szó, aki egyáltalán nem izompacsirta, de amit az edzőteremben művel, az egészen elképesztő!

hirdetés

Ha a buszon találkoznánk ezzel az idős nővel, első ránézésre valószínűleg nem feltételeznénk róla, hogy mennyi erő és energia lakozik benne a kora ellenére. Ő az élő példa rá, hogy az öregedés minősége elsősorban fejben dől el, hiszen az akaraterő sokszor még a test fizikai korlátait is képes felülmúlni.

Bár afelett nincs hatalmunk, hogy megbetegszünk-e vagy sem, ha ennyi idősek leszünk, de sportos, egészséges életmóddal kimutathatóan lassíthatjuk az öregedési folyamatokat, és esélyt adhatunk magunknak arra, hogy idős korunkban is sokáig megőrizzük az életenergiánkat.

A 72 éves, törékeny testalkatú hölgy életigenlése és mozgásszeretete példaértékű, már csak azért is, mert sokak számára már egy hosszabb séta is kihívást jelent ebben az életkorban. Tegye fel a kezét, aki még soha nem érezte úgy, hogy lusta lemenni az edzőterembe, mert itt fáj, ott fáj, és egyébként is nagy úr a fáradtság. Azokon a napokon különösen motiváló erővel bírhat ez a videó.

Az idős nő úgy tolja a kőkemény crossfit edzést, hogy sok fiatal elvérezne mellette egy erőpróbán!

 

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés