Helena Christensenről sejtelmesen szexi fotók készültek. Nem mutat meg mindent a gyönyörű dán modell, de, ami látszik, arra igazán büszke lehet!

Helena Christensen a nyolcvanas-kilencvenes évek egyik ikonikus modellje volt, karrierjét 2005-ben fejezte be a kifutón, de továbbra is a divatszakmában dolgozik, magazinokat szerkeszt. Hasonlóan a többi szupermodellhez, akik egykoron vele egy időben kezdték el pályafutásukat, újabban eleget tesz egy-egy felkérésnek, és különféle divatfotókon, illetve a kifutón is felbukkan néha-néha. A divatipar változóban van, és többször tanújelét adta már, hogy új szelek fújdogálnak a háza táján, ami abban is megnyilvánul, hogy egyre nagyobb a kereslet a negyven feletti modellek iránt.

Még korántsem beszélhetünk teljes változásról, de vannak törekvések arra vonatkozóan, hogy lebontsák a korábban megszabott szépségkorlátokat, melyek azt sugallták, hogy csak bizonyos kor alatt, bizonyos méretekkel lehet valaki jó nő. A 49 éves dán modell abszolút rácáfol erre a róla megjelent, visszafogottan szexi képekkel.

Helena a márciusi, ukrán Harper’s Bazaar címlapján szerepel, a magazinban pedig egy érzéki fotósorozatot szenteltek neki. Olyan ruhákat visel a Versace tavaszi kollekciójából, melyeket fehérneműk ihlettek, és a kombinék stílusát elevenítik fel. Különösen szimpatikus számunkra, hogy nagyon csínján bántak a retussal, és nem akarták visszafiatalítani a modellt, de erre nem is volt szükség. Helena csodásan néz ki, alakja és bőre irigylésre méltó.

  • Megosztás:
hirdetés