Egy egész- vagy félalakos fotó esetében nagyon sokat számít a beállítás. A has behúzásán túl számos trükköt bevethetsz, hogy véletlenül se domborodjon ki a pocakod.

A legédesebb mosolyú képet is nagyon el tudják rontani a tekintetet vonzó hasi redők, és tulajdonképpen nincs olyan nő, aki ne húzná be a pocakját, amikor fényképezik. Ám így nem mindig hat természetesnek a póz, és a végeredmény könnyen erőltetett lehet.

Parmita Katkar ex-szépségkirálynő, modell és tévés házigazda jól tudja, mit kell tennie, ha kamerák veszik körül, hiszen annak idején, amikor még a lencse túlsó végén állt, megtanulta az apró trükköket, melyektől mindig tökéletesen festett. Most, hogy a fotózás világába is belekóstolt, még többet tud segíteni a laikusoknak, és ezt videóiban meg is teszi.

Itt azt mutatja be, hogy lesz teljesen lapos a has néhány jó beállástól, melyek természetes, laza hatást keltenek. Nincs köztük kifacsart, kényelmetlen póz, viszont az jól látszik, mennyi minden múlik a test- és kéztartáson, illetve azon, hogyan helyezkedünk el egy széken. Ezeket a fortélyokat jegyezd meg, és nem lesz szükség Photoshopra!

  • Megosztás:
hirdetés