A 33 éves Grimes stílusa verhetetlen, egyediségét vagy inkább furcsaságát nézve. Nagyon szokatlan ruhadarabokat választ magának az énekesnő, de rajongói ezért csak még inkább szeretik őt.

hirdetés

Az amerikai üzletember és mérnök Elon Musk több szempontból is szerencsés, de leginkább abban, hogy közvetlen környezetében csupa érdekes, izgalmas, kivételes ember veszi körül. Édesanyja, Maye Musk is igazán színes egyéniség, és a partnere szintén különleges személy, aki sok szempontból kitűnik a zenészek között. A multimilliárdos újító Claire Elise Boucherrel, művésznevén Grimes-szal találta meg a boldogságot. Grimes popénekesi karriert épített fel, művészete pedig csöppet sem mondható szokványosnak.

Grimes stílusára nincs szó a divatszótárban, annyira egyedi

Grimes stílusát tekintve igazi csodabogár a sztárok között, annyira egyedien öltözködik. A kanadai énekesnő teljesen odavan a fantasy holmikért, és nehezen tud nemet mondani az űrbéli hangulatot keltő szettekre. Közös érdeklődésük – a világűr – más-más módon nyilvánul meg Elon és Grimes életében, az énekesnőnél például kiemrül annyiban, hogy különleges megjelenéseihez rengeteg inspirációt merít az űrbéli hangulatból.

Grimes öltözködése olyan, mintha mindig aktuális hangulatát tükröznék ruhái, csakhogy ez a hangulat mintha sokféle, kissé ellentétes érzésekből jött volna létre. Ruhatárában a nőies és a laza darabok is gyakran keverednek.

 

Grimes a vörös szőnyegen még harci kosztümben is megjelent Elon Muskkal az oldalán, de nem mond nemet a divatos latex- és bőrszerkókra sem, főleg nem vörösben. Egyedi módon a fekete csipkés, földig érő szoknyarésszel párosította a feltűnő darabot.

A csillogós és ezüstös cuccokat nem klasszikus vagy nőies darabokkal vegyíti, megmarad a vagány napszemüvegeknél és a menő punkos frizuráknál.

 

Vattacukor haj, párducmintás dresszel és csatos minibőrönddel, valamint egy tetőtől talpig fekete szett csíkos strandpapuccsal kombinálva. A 33 éves énekesnő azt veszi fel, ami éppen megtetszik neki, nem számít, mások mit gondolnak, számára az lényeg, hogy mindig önmagát adja, és milyen igaza van!

 

Grimes, ha igazán akar, elegáns ruhákba is bele tud bújni, hogy megvillantsa nőies oldalát. A csinos haskivágással megbolondított, törtfehér, félvállas selyemruha például nagyon ízléses választás volt tőle.

Grimes-nak az öltözködés puszta önkifejezés

Bár nem jellemző rá a divat követése, időnként mégis olyan ismert márkák kollekciói közül válogat, mint mondjuk, a Chanel. Ő azonban biztos, hogy nem úgy fog megjelenni benne, ahogy a trendkövetők viselik, vagy eleve olyan szokatlan darabot választ, ami valamelyest kilóg a divatházra jellemző stílushangulatból.

Instagram-oldalán posztolt képein keresztül egy egész más világba csöppen az ember. Öltözékei, sminkjei és frizurái szinte már nem evilágiak, mintha az űrből, vagy a jövőből jött volna.

A fantasy világok különös karaktereit hozva úgy tűnik, egyes harcművészetek világához, és azok kulturális hátteréhez is közelebb került az énekesnő. Nem csak fotóin, de videóklipjeiben is látható kivont kardokkal. Ez a stílus a vékony alkatú Grimes-hoz meglepően jól passzol.

Hétköznapi viselete minden esetben különleges holmikból áll. Szereti a testhezálló és színpompás darabokat egymásra rétegezve viselni, majd ezt az alapot bővebb ingekkel és szoknyákkal dobja fel. Számára az összeférhetetlen dolgok mutatnak együtt a legjobban, és ez a fajta kaotikus látvány adja meg a szerelésinek sava-borsát.

Kiemelt kép: Frazer Harrison/Getty Images.

Cikkfotók: Kevin Tachman, Jesse Grant, Pierre Suu/GC Images, Antonio de Moraes Barros Filho/WireImage, Larry Busacca, Angela Weiss, Neilson Barnard, Julien M. Hekimian, George Pimentel, Taylor Hill/FilmMagic/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés