Ha unod, hogy ömlesztve hánykolódnak a fiókban a zoknik és alsóneműk, egy spéci rendszerező lehet a megoldás. Nem kell tárolórekeszeket rendelned hozzá, hiszen egy üres müzlis dobozzal könnyedén kipipálhatod a problémát!

hirdetés

Roppant idegőrlő tud lenni, amikor a zsúfolt szekrényekben és fiókokban hosszú percekig kell keresgélni a ruhadarabokat, amitől csak még inkább fokozódik a felfordulás. Egy rendszerező pontot tehet a kutakodás végére, hiszen átláthatóbbá teszi a szűk tereket, és segít katonás rendben tartani a cuccokat.

Bár a karantén miatt most több lehetőség adódik az efféle tevékenységek elvégzésére, hiszen az időhiány már nem állja meg a helyét a kifogások között, a dolgok nehézkesebb beszerzése akadályt jelenthet. Ám ez a rendszerező nem igényel különleges alapanyagokat, vagyis semmit nem kell megrendelned hozzá a barkács szaküzletekből.

Átlátható rend a fiókban: rendszerező pofonegyszerűen

Egyszerűen várd meg, míg kiürül a müzlis doboz, de bármilyen más, hasonló paraméterekkel rendelkező dobozalkalmatosság megteszi. Vágd fel a videóban látható módon egy tapétavágó kés, barkácsszike vagy, ha úgy tetszik, sniccer segítségével, majd fedd be az így kapott rekeszeket tapétamaradékkal, füzetborító vagy dekorációs papírral.

Ha karácsonyról megmaradt egy kis csomagolópapír, az is jó. Amennyiben kisméretű tárolókra van szükséged, a doboz egyik oldalából készíts elválasztó lapokat, amiket – ha jól illeszkednek -, ragasztás nélkül is beilleszthetsz a dobozkákba. Már kész is vagy! Ugye, milyen egyszerű?

Képek: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés