Nem tudjuk, hogy csinálja, de Eva Herzigová nem sokat változott az elmúlt harminc év során, a háromgyermekes szupermodell éppolyan bombázó, mint a pályája kezdetén.

Ismét csodás fotósorozat készült a gyönyörű cseh modellről, Eva Herzigováról, ezúttal a francia Madame Figaro számára. Bár 2007 óta három gyermeket szült – legkisebb fiával negyvenévesen volt várandós -, a szupermodell alakja mit sem változott az évek során, éppolyan törékeny, karcsú nádszál, mint huszonéves korában.

Ám nemcsak emiatt érzi úgy az ember, hogy Eva Herzigová simán felveszi a versenyt a nála fiatalabb, húszéves modellekkel. A cseh szépség ugyanis nagyon ért ahhoz, hogyan tudja egy nő kellő finomsággal és eleganciával felforrósítani maga körül a levegőt, anélkül, hogy rámenős, sok, vagy épp vulgáris lenne.

A 46 éves Eva Herzigová még mindig bombázó

Bár Eva Herzigová a fotózások alkalmával, és a kifutón sem szégyenlős, mindig ízléses formában mutatja meg alakját. A Madame Figaro számára közeli portrék, és egész alakos képek is készültek róla, melyeken hosszú lábait is megvillantja.

Valószínűleg kaptak némi photoshopot a fotók, de csak nagyon finoman nyúltak hozzájuk, ugyanakkor a retusálatlan felvételein is jól látszik, hogy milyen jó formában van a modell.

 

A Xavi Gordo által készült divatképeken egy határozott, életvidám, sugárzóan szép nőt láthatunk, aki 46 évesen is teljes összhangban van önmagával. A stylist, Cecile Martin a Dior kollekciójából válogatott őszi darabokat a modell számára. Természetes hatású, és elegáns sminkjeit Mayia Alleaume, szélfútta frizuráját a Cyrilhair készítette.

Kiemelt kép: Stephane Cardinale/Corbis/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés