A kilencvenes évek egyik legfelkapottabb modellje közel három évtizedes pályafutása során egy percet sem öregedett, közben persze szült három gyermeket, és tovább építgette karrierjét.

A gyönyörű cseh modell márciusban töltötte be 46. életévét, de ez a külsején bizony cseppet sem látszik, sőt, az is rejtély számunkra, hogyan képes valaki majdnem harminc éven át, ennyire aktív maradni a szakmában, és töretlenül megőrizni népszerűségét. Eva Herzigová még a kilencvenes években vált ismert manökenné, akit szépségén kívül a kisugárzása is kiemelt a tucatmodellek közül.

Eleganciáját soha nem csak a sminkjének, az öltözékének, vagy a stílusának köszönhette, hiszen ő az a kivételes típus, akinek egész lényéből árad a kifinomult nőiesség. Harmadik gyermekét negyvenévesen szülte, de sikerült megőriznie húszéves kori, törékeny alakját, és kimeríthetetlen energiaraktárából még a munkájára is maradt bőven tartalék. Bár most a megszokott szőke frizurája helyett aranybarna tincsekkel hódít, ha ránézünk, egyszerűen visszarepít minket az időbe.

Nemrég a török Elle magazin címlapján és hasábjain szerepelt, egy kissé pimasz, de tőle elvárhatóan nőiesen elegáns összeállításban. Koray Birand képein felszabadultan mosolyog a modell, és még a textilt is ledobta magáról, egy-két kattintás erejéig.

Az elegáns ruhákat és fehérneműket felvonultató divatanyagot mindvégig finom erotika hatja át, melynek mestere az igen erős vonzerővel rendelkező Eva Herzigová, akinek lehengerlő kisugárzása sohasem tolakodó. Asil Asil, a stylist, a Valentino, a Balenciaga, a Tom Ford, és a Burberry repertoárjából válogatott rendkívül nőies szetteket a cseh szépség számára, amiket a Dior ékszereivel egészített ki.

 

Kiemelt kép: Victor Boyko/Getty Images.

Képgaléria képei: Koray Birand/Elle Turkey.

  • Megosztás:
hirdetés