Emily Blunt bájos arca sokaknak Az ördög Pradát visel című filmből lehet ismerős, hiszen ez jelentette a színésznő számára az áttörést. Azóta a 38 éves híresség már számos alkotásban megcsillogtatta tehetségét, kiváló stílusérzékét pedig rendszerint a vörös szőnyegen villantja meg.

hirdetés

Emily Blunt nevét 2006-ban ismerte meg a közönség, amikor megkapta Az ördög Pradát visel egyik főszerepét. A fiatal színésznő partnerei a filmben Meryl Streep és Anne Hathaway voltak. Az alkotás felvonultatta az összes aktuális divatirányzatot, a színészeket a legnagyobb luxusmárkák öltöztették, a vígjátékot pedig azóta is a legjobb divatfilmek között tartják számon.

A színésznők roppant sikkesek voltak a filmben, és hamar kiderült, hogy a hétköznapokban sem vetik meg a trendeket. A film óta Emily Blunt sorra kapja a felkéréseket, és egyre változatosabb karaktereket alakít a vásznon, elég csak A lány a vonaton zavarodott főhősére gondolnunk. Sokat dolgozik, ennek köszönhetően rendszeresen megjelenik a vörös szőnyeges eseményéken, és összeállításaival rendre elkápráztat mindenkit.

Emily Blunt ruhatára egyszerre klasszikus és modern

Emily ruhatárában az elegáns, nőies ruhafazonok vannak többségben, láthatóan szereti a letisztult eleganciát. A vörös szőnyegre sokszor grandiózus estélyit választ, kedveli a vidám színeket és a fémes csillogást. Az utóbbi időben rákapott a nadrágkosztümökre, az efféle kreációkat pedig mindig megbolondítja valamivel, sosem ragad le a klasszikus szabásnál, az egyszerűbb színeknél vagy a szimpla fehér ingeknél.

Láthatóan nagyon szeret trükközni a szabásvonalakkal, a rafinált kivágások, a puffos ujjak és fodrok még a legegyszerűbb öltözékeit is feldobják. A mintákat, különleges anyagokat finoman jeleníti meg a szettjeiben. A hangsúlyosabb printekkel sohasem esik túlzásba, leginkább finom kiegészítővel, egyszerű frizurával és sminkkel variálja azokat, így minden figyelem a ruhakreációra irányul.

 

A 38 éves színésznő legtöbbször a jól bevált fazonok, színek közül válogat, épp ezért lepett meg mindenkit, amikor piros bőrhatású ruhában lépett a fotósok elé. Remekül mutatott benne, mégis szokatlan volt a merész ruhaválasztás.

Az utóbbi időben egyre gyakrabban visel nadrágot, természetesen mindig szem előtt tartja a nőiességet. Legutóbb a nyolcvanas évek ihletésű pantallóját egy fodros, divatos felsőrésszel kombinálta. Az egyszerű nadrágkosztümöket is képes feldobni egy hangsúlyosabb felsőrésszel, vagy épp egy óriási csokornyakkendővel.

Emily Blunt az évek során nőies, jól kombinálható ruhatárat épített fel, amelyben az elegáns fazonok dominálnak. Mindig jól választ ruhát, sosem szokott hibázni, és bátran állíthatjuk, hogy sokkal csinosabban összeállításokban mutatkozik, mint a vásznon!

 

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images. 

Képgaléria képei: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés