Sokszor elhangzik, hogy a stílus nincs korhoz kötve, ez különösen igaz arra az idős házaspárra, akik divatos megjelenésüknek köszönhetően a közösségi média új kedvencei lettek.

hirdetés

Divatos idős házaspár

A taiwani pár közel hetven éve él boldog házasságban, és már a kezdetektől közösen üzemeltetnek egy mosodát. Az ötlet is innen származik, mivel az összes fotón olyan ruhákat viselnek, amelyeket a kuncsaftok még évekkel ezelőtt náluk hagytak. A technikai dolgokban az unokájuk segít nekik, aki az egyik újságnak azt nyilatkozta, hogy szerette volna, ha nagyszülei jól érzik magukat és kizökkenhetnek a mindennapok monotonitásából.

Ez nagyszerűen sikerült, és a fotókon látszik, hogy a 83 éves Wanji, és a 84 éves Sho-er igazán élvezi az új szerepkört. A képek nagy része a mosodában készült, és mindegyiken rendkívül stílusos összeállításban pózolnak. Az Instagram pedig imádja a párt, hiszen már több mint 600 ezren követik őket, annak ellenére, hogy nemrég kezdték el közzétenni az összeállításaikat.

Ha ránézünk a párra, akkor látszik rajtuk a lelkesedés, és az, hogy új hobbijuknak köszönhetően mennyire megfiatalodtak. Az évek múlásával nem kell feltétlenül búcsút inteni a divatnak,  jól látszik, hogy még 80 év felett is lehet nagyon jól öltözött valaki. Természetesen mindig a koruknak megfelelő darabokat viselnek, csupán izgalmasabbá teszik pár kiegészítővel a megjelenésüket.

Egyszerre vagány és elegáns ez az összeállítás, ami az idén divatos blézer-nadrág szetten alapszik. Kevés nyolcvan feletti embernél kerül képbe a tornacipő, de a pár megmutatta, hogy ez sem akadály.

A pliszírozott szoknya talán már sosem megy ki a divatból, hiszen évek óta tartja magát a közkedvelt darabok között. Ezt bátran viselheti bármelyik idősebb hölgy, egyszerre konzervatív és nőies viselet.

A halászsapka az utóbbi években nagyon népszerű a fiatalok körében, viszont a házaspár bebizonyította, hogy idősek éppúgy viselhetik ezt a hóbortos darabot. A rajtuk lévő összeállítás pedig tökéletes például városnézéshez.

Kreativitásuk abban csúcsosodik ki, hogy mindig összeöltöznek. Itt a színek mellett az övtáska a közös pont.

Nyitókép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés