A Chanel alig pár hónapja kezdte meg kampányát Gisele Bündchennel, aki a Les Beiges púdercsalád reklámarca, és máris újabb hírességet nyert meg magának. A német származású színésznő, Diane Kruger népszerűsíti majd a divatház bőrápoló termékeit, de egyelőre még nem tették közzé a fotókat.

Természetes szépsége elbűvölte a Chanelt

A Chanel úgy nyilatkozott a színésznőről, hogy természetes szépsége és belülről fakadó eleganciája megérintette őket, és nem mellesleg Krugert tartják a nemzetközi mozi egyik legismertebb arcának.

Valószínűleg az is sokat vetett a latba, hogy Diane Krugert már jól ismeri Karl Lagerfeld, a Chanel kreatív igazgatója, mivel gyakran viselte az általa tervezett ruhákat a vörös szőnyegen, így a hosszú évek alatt barátság szövődött közöttük.

Diane saját bevallása szerint olyan számára a mester, mintha a keresztapja lenne. Ám nem csupán ezért esett a színésznőre a választás, hiszen már nem először áll a Chanel szolgálatába, mint nagykövet.

1996-ban a divatház Allure illatát reklámozta, 2007-ben pedig Karl Lagerfeld fotózta a Paris-Biarritz táskakampány kapcsán. Lagerfeld szerint nagyon vonzó Diane kifinomult, művészi lelke és kisugárzása, ezért hűen tükrözi majd azt, amit a Chanel elegáns bőrápoló termékei képviselnek.

Forrás: www.vogue.co.uk.

  • Megosztás:
hirdetés