A félig magyar és félig osztrák származású Coco König a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegéről sem hiányozhatott. A fiatal tehetség most is mindenkit elkápráztatott lélegzetelállító ruhakölteményével.

hirdetés

A magyar származású Coco König sikeres film- és színházi színésznő. A színészet mellett a modellszakmával is kacérkodik. Dolgozott már többek között a Dolce & Gabbanának, illetve a Bulgarinak. Nem is olyan rég Brooklyn Beckham esküvőjén jelent meg, akkor egy káprázatos, virágos ruhát választott. Természetesen a vörös szőnyeges eseményekről sem hiányozhat, így Cannes-ba is meghívást kapott.

Coco König ragyogott a vörös szőnyegen

Coco remek adottságokkal rendelkezik, karcsú alakján a merészebb ruhafazonok is jól mutatnak. Csinos, nőies sziluettjét szereti kiemelni a megfelelő szabásokkal, sokszor választ alakkövető, rövid vagy esetleg trükkösen kivágott kreációt. Ezekkel sosem lő mellé, nem szokott villantani, vagy túlzásba esni, mindig tökéletesen elegáns az összkép.

A francia Riviérán sem okozott csalódást, két lehengerlő ruhakölteményt is megvillantott a vörös szőnyeges bevonulások alkalmával. A Mascarade című premierjére egy Nicolas Jebran-ruhában jelent meg. A libanoni tervező zöld kreációja nagyszerűen passzolt a fiatal manökenhez, a zöld szín szépen kiemelte frizurája színét. A hatalmas szoknyához egy falatnyi top párosult, ami kellően formabontó, mégis roppant modern megoldás. Az összképet a Bulgari egyik ikonikus darabja koronázza meg.

 

A filmpremier után Coco az amfAR-gálán is részt vett, erre az alkalomra egy hímzett, babarózsaszín ruhát választott, amiben úgy tündökölt, mint egy hercegnő. A Bulgari ékszerek természetesen most sem maradhattak el.

 

Coco König ismét elképesztően festett, kíváncsian várjuk, hogy legközelebb mivel lep meg minket! Az biztos, hogy elképesztően elegáns lesz, mint mindig.

 

Kiemelt kép: Pascal Le Segretain / Getty Images. 

Képek a cikkben: Pascal Le Segretain, Clint Spalding/amfAR, Jacopo M. Raule / Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés