Az Oscar-díjas színésznőt szőke fürtökkel szoktuk meg, ám év elején, sok más sztárhoz hasonlóan, ő is barna frizurára váltott. Nem gondoltuk, hogy még fokozható a szépsége, de ez a frizura nagyon betalált!

Charlize Theron modellként kezdte a pályafutását, és még ma is lenne helye a szakmában, ha nem szippantotta volna be a színészet. Bár cseppet sem bánjuk, hogy így történt, hiszen sok emlékezetes alakítást láthattunk már tőle. Ő az első dél-afrikai származású színésznő, aki hazavihette az Oscar-szobrocskát – méghozzá a legjobb női főszereplőnek járót -, amit 2004-ben kapott a Rém című film kapcsán, a sorozatgyilkos Aileen Wuornos szerepének megformálásáért.

Bár kétségkívül gyönyörű, a 43 éves színésznő nem csak egy csinos arcocska a filmvászonról, tehetségéről már több komolyabb szerepben tanúbizonyságot tett. Ám olykor-olykor a modellkedéshez is visszakacsintgat, nagyjából 15 éve tevékenykedik a Dior arcaként. Idén a Long Shot – Csekély esély – amerikai romantikus vígjátékban láthatjuk majd, Seth Rogen oldalán.

Júniusban megjelenő filmjét egy Marie Claire címlappal is megkoronázta Charlize Theron: a következő hónapban megjelenő amerikai magazin hasábjain és borítóján láthatjuk őt viszont, nem meztelenkedő, de meglehetősen dögös képeken. A színésznő szőke hajjal is kortalan szépség volt, de ha lehet ilyet mondani, barna frizurája csak még inkább fokozza nőies kisugárzását.

A Thomas Whiteside által készített képeken a színésznő profi modellként pózol, a Dior, a Fendi, a Bulgari és a Marc Jacobs csodás kreációiban, melyeket a divatigazgató, Joseph Errico válogatott össze számára. Természetes hatású, hátrafésült frizuráját Adir Abergelnek, szemhangsúlyos sminkjét Kate Lee-nek köszönheti.

 

Kiemelt kép: Jeff Kravitz/Getty Images.

Képgaléria képei: Thomas Whiteside/Marie Claire US.

  • Megosztás:
hirdetés