A laza, bevállalós stílusáról híres modell és színésznő, Cara Delevingne nem sokat rágódik azon, hogy mit gondolnak róla mások. Ő egyszerűen csak önmagát adja, még a merészebb fotókon is.

hirdetés

Augusztusban derült ki, hogy Cara Delevigne titokban összekötötte életét Ashley Bensonnal. Bár a hír senkit sem lepett meg igazán, hiszen a két színésznő már tavaly tavasza óta egy párt alkot, és Delevingne korábban is nyíltan felvállalta, hogy mindkét nemhez vonzódik, azért rendesen felbolygatta az internet világát.

A divatmodellként és színésznőként is ténykedő ígéretes tehetséget sokan különcnek tartják, csak mert öltözködésében, frizuráiban és úgy általában véve minden tevékenységében visszaköszön a vagánysága, illetve nem fél véleményt nyilvánítani, vagy olyan ügyek mellett kiállni, amelyek másokat esetleg kínosan érintenek. Nyíltan beszél a mentális betegségekről, a nők jogairól, és a szexualitásról, és az állatok védelmét is a szívügyének tekinti.

Bár a meztelenkedés sem tabu számára, az általa elvállalt reklámokból és szerepekből, valamint az Instagram-profiljából egyaránt élesen kitűnik, hogy az őt övező óriási figyelem ellenére sem a külsőségek rabja. Legyen szó bármilyen helyzetről, Cara Delevigne önmagát adja, és többnyire fittyet hány arra, hogy mások ezt milyen megítéléssel fogadják.

Cara Delevingne ruha nélkül heverészik

Az amerikai Marie Claire kedvéért a vagány modell teljesen megszabadult ruháitól, így a szeptemberi összeállításban meztelen hátsóját és tetoválásait is megcsodálhatják a rajongók. Mindössze egy képen szerepel fedetlen testtel, ám abszolút ízléses, természetes beállításban, de a többi fotót is áthatja a finom erotika.

 

Cara Delevigne modellmunkáit nehéz lenne pózolásként értelmezni, a színésznő most is beleadta saját egyéniségét, amitől még hitelesebb a divatanyag. Thomas Whiteside fotóin a nyár végi hangulat elevenedik meg, egy unatkozó, gondolataiba elmélyedő hölgyeménnyel, aki történetesen Cara Delevigne. A stylist, J. Errico, az őszi feelinget éppúgy belecsempészte az összeállításba a vastagabb, kötött anyagokkal. A Max Mara, a Dior, és a Jil Sander kreációit viseli a modell.

Kiemelt kép: Dia Dipasupil/Getty Images.

Képgaléria képei: Thomas Whiteside/Marie Claire US.

  • Megosztás:
hirdetés