Gyönyörű nővé érett a híres német teniszező, Boris Becker lánya, aki a saját valóra vált álmában találta magát, amikor 14 évesen leszerződtette egy modellügynökség.

hirdetés

A legtöbb vörös hajú kislány nem ússza meg úgy az iskolás éveit, hogy ne lenne csúfolódás tárgya, így el tudjuk képzelni, hogy Anna Ermakova is kapott egy-két keresetlen megjegyzést a különleges kinézetére.

A ma már modellként dolgozó hölgyemény nem mindennapi vonásokat örökölt szüleitől: lángvörös, göndör hajzuhatagával, kék szemeivel, és húsos, vastag ajkaival olyan, akár egy mesebeli Disney-hercegnő. Édesanyja, Angela Ermakova félig orosz, félig algériai származású modell, akinek Anna az egzotikus arcvonásait köszönheti.

Édesapja, az eperszőke hajú Boris Becker, le sem tagadhatná a lányát vörös fürtjeivel. Anna Ermakovának már gyermekkorában nagy figyelmet szentelt a sajtó, hiszen annak az alkalmi viszonynak köszönhette életét, amely tulajdonképpen véget vetett a teniszező korábbi házasságának.

Boris Becker lánya csodaszép modell

A vörös hajú szépség 14 évesen lépett először a kifutóra, a berlini divathéten. Akkoriban a német Riani divatmárka foglalkoztatta őt, azóta pedig sorra kapja a felkéréseket.

Nem fogunk csodálkozni azon, ha a pozitív testkép mozgalmának hevében, még inkább felfigyel a divatipar a különleges vonásokkal rendelkező, kevert etnikumú szépségre, aki már kislányként arról álmodozott, hogy modell lehessen.

 

Kiemelt kép: Jens Kalaene/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés