Téli kollekciójával ismét egy mesés tündérvilágot keltett életre a Swarovski. A ragyogó ékszereket Karlie Kloss mutatja be a kampányfotókon, aki láthatóan cseppet sem fél a pókoktól, különösen, ha ilyen pompás fénnyel ragyognak.

A Victoria’s Secret angyalaként ismertté vált Karlie Kloss a Swarovski téli kampányának a főszereplője, aki 2016 óta a cég nagykövete. Közös munkájuk során már megszokhattuk a sejtelmes hangulatú, tündérvilágról mesélő reklámfotókat, melyek mindig egy különleges világba kalauzolnak minket.

A természet szépsége továbbra is gazdag inspirációs forrást jelent a márka számára, ám a fantáziavilágot betöltő ragyogás sem marad el. Nathalie Colin, a Swarovski kreatív igazgatója az Enchanted Forest, vagyis az Elvarázsolt erdő témája köré fonta az idei kollekció elemeit, melyek játékos formáját aprólékos, kézműves kidolgozásokkal ötvözte.

A természetbe vágyódás, a természettel való érintkezés olthatatlan vonzereje a natúr szépségápolási trendeket is uralja idén, és meglepő tapasztalni, hogy az ékszerek területén éppúgy felbukkan ez a vonal, méghozzá ilyen gyönyörű kollekcióba foglalva.

Csillogó pókok, lepkék, legyek, bogarak és baglyok, rókák uralják a gyűjteményt, melyek stílusos és elegáns nyakláncokon, karkötőkön, gyűrűkön kaptak helyet.

Itt is gyönyörű ékszerekre bukkanhatsz.

  • Megosztás:
hirdetés