Bátran ki lehet jelenteni, Beyoncé az egyik legdögösebb és legszexibb sztár Hollywoodban, akire, úgy tűnik, nem hat az idő vasfoga. Bármit vesz is fel, a siker garantált, pedig nem tartozik a társadalom által támogatott csontsovány nők csoportjába. A kerekded idomokkal rendelkező énekesnőt viszont ez mára már egyáltalán nem zavarja, pedig különösen első terhessége után nehezedett rá nyomás az alakját illetően.

Rengeteg olyan modellről, színésznőről és énekesnőről tudni, akik már néhány héttel a szülés után ismét munkába állnak. Ez igaz volt Beyoncéra is 2012-ben, amikor világra hozta első gyermekét, Blue Ivy-t. Mivel a terhesség után minden szem rá szegeződött, és elvárás volt, hogy rögtön fitt legyen, még egy koncertjét is lemondta, mert nem érezte magát kellő formában. Állítása szerint őrült módjára kezdett fogyókúrába, amit már azóta nagyon megbánt, hiszen nemcsak a szoptatás miatt volt egészségtelen, de önmagára, mint nőre és anyára nézve is.

Második terhességénél, 2017-ben, ami egyébként nem zajlott le komplikációmentesen, már óvatosabb volt. Saját magát helyezte előtérbe, és megengedte magának az időt, hogy a teste regenerálódjon. Hat hónapig nem jelent meg a nyilvánosság előtt, helyette önmaga szeretetét és teste kerekded formáinak elfogadását választotta. Időközben vegán lett, nem iszik alkoholt és kávét. Szerinte minden nőnek el kell fogadnia önmagát és a testét olyannak, amilyenben boldognak érzi magát. Ahogy az Instagramját nézegettük, úgy tűnik, neki sikerült ezt elérni.

Kiemelt kép: Getty Images/Anthony Harvey.

  • Megosztás:
hirdetés