Beyoncé 35 éves húga, Solange Knowles igazi sokoldalú tehetség. Bár nincs olyan rajongótábora, mint a nővérének, tehetségével mégis kiemelkedik. Az éneklés mellett dalokat ír, és a modellszakmában is érdekelt. Most a Calvin Klein új fehérnemű-kollekcióját népszerűsíti.

hirdetés

Beyoncé húga, Solange viszonylag hamar belecsöppent a show-bizniszbe, már 15 évesen fellépett a Destiny’s Child egyik koncertjén. Akkor az egyik háttértáncost helyettesítette. Hamar kiderült, hogy nővéréhez hasonlóan tehetséges az éneklésben, így 16 évesen írta alá az első lemezszerződését. A színészet szintén vonzotta, a 2000-es évek elején rendszeresen kapott kisebb szerepeket.

Solange manapság már főként az éneklésre, dalszerzésre koncentrál. Sokszor hasonlítják a stílusát Beyoncéhoz, ám nagyon eltér a személyiségük, ez pedig a dalok megírásában is megmutatkozik. A nővérét példaképnek tekinti, de nem szeretne mindenáron rá hasonlítani.

Ennek ellenére több hasonlóság is felfedezhető közöttük. Az egyik ilyen, hogy mindketten divatikonoknak számítanak. Beyoncé húga mindig remek érzékkel válogatja össze a sikkes darabokat, és még a legmeglepőbb kreációkban is sikert tud aratni. Szereti a színeket, izgalmas fazonokat és a mintás darabokat, amiket sokszor elegyít egymással. Többször megfordult már a Met-gála vörös szőnyegén, megjelenésével mindig elkápráztatta a fotósokat.

Kép: Karwai Tang / Getty Images.

 

Otthonosan mozog a divatvilágban, és többször felkérték modellnek. Láthattunk már Armani-kampányban, most pedig a Calvin Klein fehérneműiben készül a nyárra.

Beyoncé húga vagány modell: Solange egyszerre laza és dögös

Solange először 2017-ben modellkedett a márkának, akkor jégszőke frizurával állt kamera elé. Már az első fotósorozat is nagy sikert aratott, így nem csoda, hogy a Calvin Klein ismét vele szeretné népszerűsíteni az új darabokat.

A 35 éves híresség nem tolta túl a dögösséget, pamut darabokat és farmert visel a képeken. Ezek a kreációk minden szezonban szerepelnek a márka kínálatában. Egyszerre lazák, mégis szexisek, így remekül passzolnak Solange merész, mégis sportos stílusához.

 

A farmerek mellett bevállalt pár bugyis és melltartós szettek, ezeken a fotókon dögös alakjával kelt feltűnést. Mivel laza, hétköznapi szerelésekről van szó, a reklámban az egyszerűségre került nagy hangsúly. Ám szexi pózolások nélkül is roppant vonzó készültek Solange-ról, aki abszolút a természetességet hozza.

A saját Vénusz-pillanata is megvolt, hiszen úgy áll a vízben, mint az istennő Botticelli híres festményén.

Solange egyszerre lezser, mégis nőies a felvételeken. Jól áll neki a modellszerep, a kreációk nem hatnak tőle idegennek, hiszen a hétköznapokon gyakran látni hasonló ruhákban.

 

Solange mellett feltűnik  még a divatkampányban Jennie, a Blackpink lányegyüttes egyik tagja, illetve Dominic Fike, aki az Eufória című sorozatból lehet ismerős. A hírességek a zenélés mellett alkalomadtán modellkednek is, otthonosan mozognak a divat világában.

A felvételek szándékosan retró hatásúak, olyanok, mintha megfakultak volna. A stílussal egyrészt az új ruhafazonokra reflektál a márka, hiszen a darabok főként a hetvenes-nyolcvanas éveket idézik, miközben megmutatják, hogy a Calvin Klein mennyire örök, és divattól függetlenül megállja a helyét. A felvételeket Glen Luchford készítette. A hírességek mellett több modell is részt vett a kampányban, ezzel a közösséget, összetartozás érzését szerették volna erősíteni.

 

Kiemelt kép: Kevin Mazur / Getty Images. 

Kampányfotók: Glen Luchford/Calvin Klein.

  • Megosztás:
hirdetés