Legújabb fotóihoz kevés sminket és maszkulin ruhákat kapott a fiatalabb Hadid lány, ez a kép pedig merőben más, mint amit eddig kialakítottak róla.

Bella Hadid zsenge, 22 éves kora ellenére sikert sikerre halmoz a modellszakmában. A fiatal korosztály szemében ő a nőiesség ideálja, bár a modell pillesúlya és sovány alkata miatt ezzel sokan vitatkoznak manapság. A testvérére, Gigi Hadidra többször aggatnak vagány szerepeket a fotózások során, míg Bella esetében leginkább a titokzatosságát hangsúlyozzák.

Általában hosszú vagy félhosszú frizurával, szemhangsúlyos sminkben, illetve a nőiességét hangsúlyozó ruhákban láthatjuk a modellt, így az orosz Vogue márciusi divatképei kicsit rendhagyóak ebből a szempontból. Bella Hadid arcát alig fedi egy kis natúr smink, a haja vizes és csapzott, és ebben az összeállításban nem a nőies ruhák kaptak nagy hangsúlyt.

 

A stylist, Celia Azoulay főként maszkulin stílusú ingeket, zakókat és bő nadrágokat válogatott össze a modell számára a Chanel, a Givenchy, a Dior és a Ralph Lauren kollekcióiból. Bella Hadidnak jól állnak a férfias ruhák, melyek előcsalogatták belőle a játékos énjét, így egy kis bolondozás is belefért a fotózásba. A nőies kisugárzása így sem sérült, sőt, egy csipetnyi lágysággal fűszerezi meg a kontrasztos, minimál szetteket Giampaolo Sgura fotóin.

Kiemelt kép: Victor Boyko/Getty Images.

Képgaléria képei: Giampaolo Sgura/Vogue Russia.

  • Megosztás:
hirdetés