Ashley Graham ismét feltűnik a Marina Rinaldi kampányában. A molett alkatú nők divatízlését kiszolgáló márka dögös farmerkollekciót dobott piacra.

A 31 éves plus size modell nemcsak tökéletesen képviseli, hanem egyben inspirálja a Marina Rinaldi olasz márkát, mely a telt alkatú nők számára készíti elegáns és magas minőségű kollekcióit.

A luxusdivatban csak kevés cég vállalja, hogy pluszos méretsor alapján tervezzen casual és elegáns ruhákat, így a Marina Rinaldi abszolút úttörőnek számít ebben. Az olasz brand és Ashley Graham egymásra találása nem véletlen, hiszen a modell a pozitív testkép lelkes aktivistája a közösségi platformokon.

A Max Mara leányvállalata többször említette már, hogy célcsoportja a magabiztos, büszke nő, aki elégedett telt idomaival, és tudatosan használja nőiességét. Mindez pontosan ráillik a dögös plus size modellre, Ashley Grahamre, akire akkor is sokan felfigyelnek, ha csak pólót és farmernadrágot húz magára.

Éppen ezért, a Marina Rinaldi 2019-es farmerkollekciójához készült kampány minden faksznit mellőz, és nagyon jól teszi, hiszen semmi szükség rá. Ashley Graham egy derítővászon előtt állva is lebilincseli a figyelmet, ahogy gömbölyded idomain vadítóan feszül a szűkre szabott farmeranyag. Öltözékeivel és loknis hajával a nyolcvanas évek hangulatát idézi meg a modell, aki szexi farmerszoknyát és farmerruhát, A-vonalú és csőfazonú nadrágokat, valamint ezüstszínű motoros dzsekit, és mélyen dekoltált blézert visel az összeállításban.

A tavaszi kapszulakollekció tervezési folyamatiban is részt vett Ashley Garham, aki nemcsak nagykövete, hanem múzsája az olasz cégnek.

 

Kiemelt kép: Raymund Hall/Getty Images.

Képgaléria képei: Marina Rinaldi.

  • Megosztás:
hirdetés