Alessandra Ambrosio a tengerparton ejtőzve vetíti elénk, hogy milyen is idén egy letisztult, de igazán sikkes fürdőruha. A most befutó, szexi fazonokat mutatja be a csinos modell, amelyek ráadásul karcsúsító hatással bírnak. Bár nincs szüksége efféle trükkökre, a slankító darabok csodásan kiemelik keskeny derekát. A kilencvenes évek divatos szabásait újra felkapta a divat, ezekkel az egyszerű, mégis nőies megoldásokkal mindenképp számolni lehet a nyár folyamán.

hirdetés

Nemcsak szexi, de irtó előnyös darabokkal készül az idei fürdőruhadivat, Alessandra Ambrosio pedig garantáltan meghozza a kedvet a fürdőruha-vásárláshoz. Bár a legtöbb nő szorongva tekint a procedúra elé, a változatos fazonok ígéretével, idén nem okoz problémát a válogatás.

Az egyszerű, kényelmes, de nőies részletmegoldásokkal trükköző fürdőruhák a kilencvenes évek hangulatát idézik, ám egy modernebb formában. A bikinik és az egyberészes, fürdődresszre hajazó fazonok éppúgy szárnyra kaptak, vonalvezetésüknek köszönhetően viszont sokkal nőiesebb, előnyösebb sziluettet varázsolnak, mint múltbéli társaik.

A negyvenéves modell önfeledten pancsol a Gal Floripa szexi darabjaiban. Az idei kollekció szépen összefoglalja a fürdőruhadivat legmeghatározóbb fazonkialakításait.

Alessandra Ambrosio megmutja, milyen egy trendi fürdőruha idén

Bár az elmúlt időszakban inkább a pánt nélküli vagy vastag pántos verziók hódítottak, idén a spagettis kialakítás elterjedtebbnek ígérkezik. A vékonyka pántok nagyobb hangsúlyt adnak a formás vállaknak, ráadásul napozáskor sem hagynak olyan feltűnő, esztétikailag zavaró nyomot. Nagy mellek esetén azonban a keskeny pántok nem túl előnyösek, de ugyanúgy a tartást adó, szélesebb verziók is megjelennek a kínálatban.

A bikini bugyirésze szerencsére már nem az egyenes csípőfazonra hajaz, a magasabban ívelt típusok sokkal szebben formálják, sőt, optikailag még hosszítják is a lábakat. Nyújtják a combokat, vékonyabbnak mutatják a sziluettet, ráadásul a karcsú derékra irányítják a tekintetet.

A kilencvenes években divatos egyenes bikinifelsők szintén visszaköszönnek az idei nyári szezonban, ám kissé másabb formában, mint annak idején. A félvállas verzió roppant különlegesnek hat, miközben a teljesen egyenes szabást szintén átalakították számos darab esetében. Így mégiscsak van egy kis dekoltázs, amitől az összkép nőiesebbé és szexibbé válik.

 

A Baywatch korszakában irtó trendi fürdődresszre hajazó fazonok szintén átalakultak az évek során. Bár a teljes hasat elfedő darabok éppúgy divatosak, egy nőiesebb verzió a vékony átmenettel varrott szabás. Ezek tökéletesen elfedik a pici pocakot, miközben látványosan nyújtják a törzset. Azok számára különösen ideális, akik aránytalanul rövid felsőtesttel rendelkeznek, a fürdőruha remekül kompenzálja az eltérést.

Ezek a darabok ráadásul hátulról éppen úgy néznek ki, mintha egyszerű bikinifazont húznának magukra a nők. Így az efféle fazon rendkívül ideális strandon vagy tengerparton, hiszen a barnulást kevéssé akadályozza, ha nem fedi el a teljes testet a fürdőruha. Alessandra Ambrosio kifogástalan alakkal rendelkezik, egyértelműen látszik, hogy minden általa viselt darab remekül kiemeli a nőies részleteket, miközben az esetlegesen zavaró apróságokat tökéletesen elfedi.

 

A gyönyörű modell minden nőnek üzen

Azt azért fontos megjegyezni, hogy a gyönyörű modell önfeledt kisugárzása kicsit sem véletlen. Az általa viselt fürdőruhák azért is olyan tökéletesek, mert részben Alessandra Ambrosio kreativitását, lelkivilágát tükrözik. A Gal Floripa márka társalapítójaként fontosnak tartja, hogy a nők egy szimpla fürdőruhában is komfortosnak, csinosnak érezzék magukat.

Ehhez nagyon fontos a falatnyi darabok tökéletes vonalvezetése, a kontúrok, szabások tökéletes kialakítása. Minden alkat más és más elvárásokat diktál, és mindenkinek meg kell adni az esélyt arra, hogy feszengés és szégyenlősség nélkül élvezze a napfényt a vízparton. A tökéletes eredmény az apró részletekben rejlik, amelyek remekül felerősítik a nőiességet, miközben a takargatni kívánt részeket erőlködés nélkül elfedik.

 

Kiemelt kép: Gregg DeGuire/FilmMagic/Getty Images.

Cikk képei: Lauren Alexandra/Gal Floripa.

  • Megosztás:
hirdetés