Egyedi módon, gyönyörű téli táj előtt fotózta le a fényképész a fiatal albínó lányt. A modell akár egy tündérmesében is megállná a helyét.

hirdetés

A hóval borított lankás hegyek, dércsípte növények csodálatos mesevilágot teremtenek. Az ilyen helyeken szinte megelevenedik a tündérmesék varázslatos világa. Azt érezhetjük, hogy bármelyik pillanatban felbukkanhat egy tündér vagy elvarázsolt kastély.

A különleges helyszíneken varázslatos fényképek készíthetőek, ám ehhez elengedhetetlen a tökéletes modell, aki már a tekintetével át tudja adni a hely magával ragadó hangulatát.

Gyönyörű a porcelánbőrű albínó modell

A bolgár Dessyslava Nicolova testéből hiányzik a melanin nevű festékanyag. Az albínó modell rendkívül különleges külsővel rendelkezik, teljesen fehér a haja, a szemei szürkék, a bőre olyannyira világos, hogy szinte átlátszik. Ám nem csak a külseje teszi bájossá, hiszen sugárzik belőle a finomság és az életszeretet. Nem csoda, hogy rajonganak érte a fotósok!

Dessyslava tekintetéből árad a tisztaság, szelídség, mely a képeken keresztül is érződik. Bár csak hobbiszinten modellkedik, szemmel láthatóan rendkívül tehetséges. A róla készült képek egytől egyig titokzatos hangulatot közvetítenek. Dessyslava egyedi bája mindenkit elvarázsol.

A lány fotósorozatai elbűvölő, meseszerű világot mutatnak be. Az albínó modell szépségét legtöbbször télies háttér előtt örökítik meg, hiszen a rideg táj miatt bőre is rendkívül hűvösnek, sőt fagyosnak hat, ezáltal tökéletes harmóniát teremt a környezettel.

 

Kiemelt kép: rg_photo_finearts, my_dark_season/Instagram.

  • Megosztás:
hirdetés