Ha van egy jó edzésrutin a tarsolyodban, mellyel rövid időn belül formába hozhatod magad, többé nem fogsz szorongani a strandon. Ehhez persze, rendszeresen kell végezned az alábbi gyakorlatokat.

A nyár és a strandolás élménye nem lehet felhőtlen, ha elégedetlen vagy az alakoddal. Nincs olyan nő, aki ne szeretné a legjobb formáját mutatni fürdőruhában, és ez nem azt jelenti, hogy elérhetetlen célokat kellene kitűznöd magad elé, és pláne nem arra célzunk, hogy csakis izmos, feszes, nádszálkarcsú alakkal lehet jó érzéssel megjelenni a vízparton. Mindenkinek a saját testi adottságait kell figyelembe vennie, és ahhoz mérten tudatosítania fejben, hogy milyen számára az elérhető álomalak, mellyel már büszkén feszítene a strandon.

Az alábbi, negyvenperces edzésprogramot fitnesz- és welness-szakértők állították össze. A bemelegítéssel és kardió feladatokkal induló torna az egész testet átmozgatja, különösképpen gondolva a has, a hát, a felkar, a fenék és a comb izomcsoportjaira. Zsírégetésre, feszesítésre és izomfejlesztésre egyaránt alkalmas. Mivel meglehetősen intenzív, elég, ha csak kétnaponta végzed, hogy az izmaidnak legyen idejük regenerálódni és pihenni. A rendszeresség és a kitartás azonban elengedhetetlen ahhoz, hogy elégedett lehess az eredménnyel.

  • Megosztás:
hirdetés