A VIVACE kezelés a rádiófrekvenciás terápiák egy új formája, ami a bőrben hőhatást kifejtve, és annak felszínén mikrosérüléseket okozva, megújulásra kényszeríti a bőrsejteket. Sokoldalú, többféle bőrproblémára javasolt, az aknés hegkezeléstől a ránctalanításig.

A VIVACE ráncok és hegek kezelésében is eredményes

A kezelés alkalmazása az arc, a nyak és a dekoltázs területén a leggyakoribb, de striák és narancsbőr kezelésére a test további részein is bevethető. A VIVACE többféle módszert ötvöz, egyrészt serkenti a bőr kollagén- és elasztin rostjainak aktiválódását, amiért a LED-fényterápia a felelős. A bőr mélyebb rétegeibe hatolva stimulálja a sejteket, megköti a nedvességet és általánosan javítja a bőr textúráját és egységesíti annak tónusát.

Másrészt a terápia során használt kezelőfej mikrotűket tartalmaz, amik a bőr felszínén mikrosérüléseket ejtve, beindítják a természetes sebgyógyulási és regenerációs folyamatokat. A gyógyulási folyamat gyors, így nincs felépülési idő, a kezelés után szinte azonnal folytatható a napi munkavégzés.

A VIVACE kezelés különösen alkalmas ránctalanításra, arcliftingre, a bőrt ragyogóbbá, feszesebbé és élettel telibbé varázsolja. Anti-aging kezelés során vörös LED-fényt alkalmaznak, amit a bőr állapotától függően állítanak be a kívánt frekvenciára. A VIVACE kezelést teljesen személyre lehet szabni az adott személy bőrállapotától és attól függően, hogy mi a terápia célja.

Aknés hegek kezelésére kék fényt alkalmaznak, ami segít szabályozni a faggyúmirigyek termelődését és összehúzza a pórusokat. A VIVACE kezelés kiváló a tág pórusú, zsíros bőr általános kezelésére is.

A VIVACE nagyszerű megoldás a műtét nélküli, mégis hatékony bőrfiatalításra, aminek a hatása hosszú távon megmarad. Egyéni bőrállapottól függően általában három-négy kezelésre van szükség, amit havonta kell megismételni. Végleges eredmény négy-hat hónap múlva érhető el, ám ennek hatása évekig fennállhat.

Hogy a kezelés hatása hosszú távon eredményes maradjon, fontos a test karbantartása helyes étrenddel, rendszeres sporttal és megfelelő kozmetikumok használatával.

A kezelés nem fényérzékenyít, így minden évszakban elvégezhető, ugyanakkor napfényvédő használata mindenkor javasolt. A terápia nem jár mellékhatásokkal, utána csupán bőrpír jelentkezhet, ami néhány órán belül elmúlik. A kezelés ára körülbelül 80 000 forint, de azért vigasztaló, hogy a hatása hosszútávon élvezhető.

Képek: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés