Ideje felkészülni a fürdőruhaszezonra, mert vészesen közeledik. Ha a testedzés és a diéta nem hozta meg a várt eredményt, az alakformáló és szépségkezelésekre még mindig számíthatsz!

A testmozgás jó, és nem is ellene beszélünk, de vannak olyan problémák, melyekre önmagában nem jelent megoldást. A narancsbőr például összetett haditervet igényel, és nem lehet megszabadulni tőle egy-két hét alatt. Ha csak bizonyos testtájakon jelentkeznek nálad zavaró zsírpárnák, egy célzott testkezelés is hatásos lehet, mely lokálisan indítja be a zsírégetést. Az önbizalom-romboló striáktól és szőröktől is többszöri eljárás útján szabadulhatsz meg véglegesen.

Az alábbi kezelésekre már most be kell jelentkezned, ha látványos eredményt szeretnél elérni a bikiniszezonig, ugyanis egyik-másik csak két-három hónap alatt, többszöri, rendszeres alkalmazás után fejti ki hatását.

Ha a szalonok helyett inkább otthon szeretnéd megoldani a problémás testterületek kezelését, egy megfelelő készülékkel legalább olyan jó eredményeket érhetsz el, mint a szépségklinikák berendezéseivel. A Forever Beauty narancsbőr elleni bőrfeszesítő készüléke a rádiófrekvenciás bőrmegújítást, az ultrahangos, mélyre ható masszázst, a vörös LED-fényterápiát, valamint a vibrációs masszázst összesíti magában.

  • Megosztás:
hirdetés