A karácsonyi készülődés sürgés-forgásában, különösen, ha vendégeket vár az ember lánya, nem sok idő marad a frizurára. Ha nem fért bele a fodrász, de van egy szép hajpántod, ezt az ünnepi hajviseletet könnyedén elkészítheted. Íme, a szupernőies konty, ami mindenkit levesz a lábáról!

hirdetés

Előfordul, hogy a karácsony előtti nyüzsgésben nem sok energia és szabadidő marad a hosszú haj bodorítására, vagy a trükkös kis fonott kontyokra. Ám, ha szeretnéd mégis ünnepi szintre emelni a megjelenésedet, egy gyöngyös, vagy szalagos hajpánt segíthet abban, hogy szimplán feltűzve is jól mutasson a frizurád.

Gyönyörű ünnepi konty, gyöngyös hajpánttal

A frizura elkészítéséhez olyan hajpántra lesz szükséged, amely a hajráffal ellentétben, körbeéri a fejet, és lehetőleg megköthető. Ha nem rendelkezel ilyen fejdísszel, egy szép szalag, vagy rugalmas, gumis hajpánt is megteszi.

 

Hátul, a tarkód felett, hullámcsattal rögzítsd a szalagos részt, azután oszd fel három részre a hajkoronádat, majd az így kapott vastag tincseket egyenként rendezd el a hajpánton átdugva. Csak a hajfürtök végeit fordítsd át a szalagon úgy, hogy egymást keresztezzék a tincsek.

A szalag környékén hullámcsatokkal rögzítheted az így kapott hajhurkokat, de igyekezz úgy rendezni a sörényedet, hogy a hajpánt hátsó része, illetve az a néhány csat, amit rögzítésre használtál, rejtve maradjon. A végén igazítsd meg a remekművet, és nincs más hátra, mint belebújni az ünnepi ruhádba!

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés