A téli, fűszeres aromák után ismét megérkeztek a tavaszi parfümök, amelyek játékosan könnyed, frissítő illatukkal pillanatok alatt elvarázsolnak. A virágos, gyümölcsös újdonságok felébresztik az érzékeket, és a tavasz üdeségét ünneplik aromájukkal.

hirdetés

Télen a legtöbben a fűszeresebb, teltebb illatelegyeket kedvelik, amelyek többnyire pézsmát, vaníliát és szantált tartalmaznak. A különleges aromák magabiztosabbá teszik a viselőjüket, és melegséget sugallnak. Jellemzően karakteresebbek, mint a tavaszi-nyári parfümkompozíciók, ám ez nem jelenti azt, hogy a könnyedebb virágos, gyümölcsös aromák unalmasak lennének, sőt!

Különleges tavaszi parfümök, érzéki illatokkal

A tavaszi illatelegyek már magukban hordozzák a frissesség jegyeit, hiszen a citrusos, virágos aromák lágyságot és nőiességet közvetítenek. Fokozzák a magabiztosságot, miközben a lágy szellők fuvallatával kényeztetik az érzékeket. Az új kompozíciók tökéletesen passzolnak a szezonhoz, és a nyár beköszöntével sem kell mellőznöd őket, mert cseppet sem émelyítőek.

A finom, virágos aromák ideálisak abban az esetben, ha nem kedveled a túlságosan tolakodó elegyeket, amelyek a fás jegyeknek köszönhetően sokkal intenzívebbek. Természetesen a gyümölcsös különlegességek úgyszintén tartósak, csupán sokkal finomabb formában jelennek meg bennük a kikeletköszöntő illatjegyek.

 

Ha kedveled a csinos üvegcséket, akkor az újdonságok biztosan elnyerik majd a tetszésedet. Parfümválasztáskor papírcsíkon, illetve a bőrön is teszteld le az egyes illatokat, hiszen sokszor a bőrfelületen egészen máshogy érvényesülnek az aromák, mint a levegőbe fújva.

Kiemelt kép: Getty Images. 

Képgaléria nyitóképe: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés