A buli fogalma talán most mást jelent, mint korábban, de akkor is különleges és látványos hajat készíthetsz magadnak, ha otthon ünnepelsz. Mutatjuk, hogyan teheted nőiesebbé a megjelenésed, ráadásul gyorsan, egyszerűen, kevés macerával. Ezek a szilveszteri frizurák garantáltan feldobják a hangulatod!

hirdetés

Szilveszteri fizurák egyszerűen

Az első frizura azoknak tökéletes, akik jobban szeretik kiengedve hagyni a hajukat, de nem akarják, hogy egész este az arcukba lógjanak a rakoncátlan tincsek. Első lépésként tupírozd fel a hajad, majd válaszd le a felső részét, és hátul rögzítsd hullámcsattal. Díszítésképpen dobj rá egy feltűnő masnit.

A második frizurához fogd össze oldalt a fürtöket, és a copfot húzd át a hajadon. Lazítsd meg a szálakat, majd a tarkód mentén hullámcsattal rögzítsd a hajadat. Ha van kéznél argánolaj, néhány cseppet eloszlatva a kezeden, plusz fényt is adhatsz a tincseidnek.

A harmadik verzióhoz tegyél fel egy hajpántot, majd alul rendezd kontyba a loboncodat. Nagyon lazára tekerd fel, és a kilógó szálakat hullámcsattal rögzítsd. Elöl hagyj szabadon két nagyobb tincset, aminek a felét csavard meg, és rögzítsd a kontyhoz.

Ezeket a frizurákat nem lehet elrontani, biztos, hogy nagyon csinos lesz a végeredmény!

 

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés