A barna szeműek igen szerencsések, hiszen szinte minden szín passzol hozzájuk, így egy ütős szemsmink elkészítése nekik egyáltalán nem okoz gondot. Különösen a meleg pirosas-narancsos árnyalatok, valamint a kék és a padlizsánszín mutat szépen barna szemhez, amik gyönyörű, igéző tekintetet varázsolnak.

hirdetés

Igéző smink barna szemhez

Az alábbi videóban remek példát láthatsz arra, milyen jó kontrasztban, mégis harmóniában van egy élénkebb szín a barna szemmel. A szépségblogger egy mély padlizsánszínt használ a smink megspékelésére, ami gyönyörű végeredményt hoz.

A smink elkészítéséhez elsőként vigyél fel aranyszínt a mozgó szemhéjra, majd egy bronzos árnyalattal kontúrozd a külső szemzugod és a mélyítővonalba is vigyél belőle. Ezután jön a smink izgalmas része a lilás-padlizsánszínnel. Ebből ugyancsak vigyél fel a külső szemzugba és a mélyítővonalba, ahova előzőleg a bronzos szín is került.

Az alsó szempillák tövét és a vízvonalat hangsúlyozd egy lilás színű szemceruzával, a belső szemzugba pedig vigyél aranyszínt a highlight hatásért. Ha tovább akarod növelni a smink drámaiságát, szemceruzával hangsúlyozd a felső szempillák tövét, majd használj szempillaspirált, esetleg műszempillát.

Ezzel kész is egy szuper alkalmi vagy esti smink, amivel garantáltan vonzani fogod a tekinteteket. Ahogy a videóban is látod, az ajkakra egy nude szín került, így a figyelem teljes mértékben a szemekre terelődik. Próbáld ki!

 

Főkép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés