A halloweeni partik időszaka nem csak a rémisztő jelmezekről és a hátborzongató dekorációkról szól, a hangulathoz passzoló őszi bőrápoló kozmetikumok szintén kiszakíthatnak a megszokott mókuskerékből. Otthoni wellnessélményhez válogattunk össze izgalmas termékeket.

hirdetés

Bár a halloweeni szokások hazánkban főként a tematikus partikban és a jelmezes szórakozásban merülnek ki, a hangulathoz igazodó őszi bőrápoló kozmetikumok is egyre népszerűbbek. Ilyenkor picit ki lehet szakadni a szürke hétköznapokból, sokan wellnesshétvégét szerveznek maguknak, hogy feltöltődjenek.

Az őszi szezonhoz azonban nem csak a rémséges halloween játékossága tartozik hozzá, a bőr megújítására, télre való felkészítésére szintén nagy figyelmet fordítunk. A hangulat fokozása érdekében a kettőt össze is vonhatod, akár csak az otthoni feltöltődés, kikapcsolódás a cél, akár egy buliba készülsz, a tematikus bőrápolók megadják a kellő kényeztetést.

Az otthoni wellnessélményt és bőrmegújító rituálét a különleges fürdőbombák, a boszorkányosan jó sütőtökös kencék és a rettentően hatékony arcmaszkok tehetik teljessé, melyek nemcsak ráhangolnak az őszre, hanem finom illatokkal és ragyogásfokozó, bőrszépítő összetevőkkel varázsolják el érzékeidet.

Izgalmas lehetőségek az őszi bőrápoló kozmetikumok boszorkánykonyhájából

Bár olykor nehéz kiszakadni a mindennapi ügyes-bajos dolgok sűrűjéből, az önmagunkra fordított idő mindig megtérül. A testnek és léleknek egyaránt felüdülést, felfrissülést jelent, ha a szimpla fürdőzést és szépségápolást házi wellnessé varázsoljuk.

 

A hosszú téli időszak előtt nem árt egy kis gondoskodás a bőrnek, és persze az is jókedvre deríthet, ha mindez játékos, hangulatos formában történik.

Különleges őszi bőrápoló kozmetikumok közül válogattunk, melyek sütőtökös illattal, játékos halloweeni dizájnnal, természetes és kíméletesen hatékony bőrápoló összetevőkkel fokozzák az otthoni szépségápolás kellemesen ellazító élményét. Az újdonságok és népszerű klasszikusok táborából szemezgettünk.

Kiemelt képek: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés