Nyáron a legtöbb nő a frissítő, gyümölcsös, lágy kencéket használja, melyek hidratálják, de nem nehezítik el a bőrt, ám kiválóan pótolják az elvesztett nedvességet. A téli hónapokban azonban muszáj testesebb, gazdagabb termékekre váltani, hiszen ilyenkor a zsírok, olajok pótlására is szükség lehet, melyek megerősítik a bőr nedvességmegtartó képességét, emellett puhán tartják a hámréteget. Az őszi bőrápolási termékek kellemes illattal és hasznos összetevőkkel kecsegtetnek.

hirdetés

A zord hideg, a szeles időjárás és a fűtött szobák hamar kikezdhetik a hámréteget, ami egyre szárazabbá válhat. Idővel megjelenhetnek a száraz, piros, hámló foltok, az extrém érzékeny területek pedig sebessé válhatnak.

Kényeztető, őszi bőrápolási termékek

Az őszi bőrápolási termékek sokkal gazdagabbak, több ápoló összetevőt tartalmaznak, ezért jobban hidratálnak. A kencék megelőzésként is hasznosak, mert nem engedik elveszni a nedvességet, így a hámréteg tovább marad puha és selymes.

Az őszi kencék a gazdag összetevők mellett a kellemes illatukkal egyaránt elcsábítanak. A sütőtök és a vanília illatelegye még továbbra is az ősz egyik slágere, ez idén sem maradhat ki a repertoárból. A finom illatelegyek segítik a nap végi relaxációt, a kényeztető fürdőket csak még kellemesebbé teszik. A habfürdőkkel, fürdőbombákkal, tusfürdőkkel könnyedén wellnesst varázsolhatsz a fürdőszobában.

 

A pihentető fürdők segítenek ellazulni, a különleges illatelegyek pedig a megfáradt idegekre is jó hatást gyakorolnak. A kencék ápolják és bársonyosan puhává varázsolják a bőrt. Összeválogattuk a legjobb őszi finomságokat, melyek nem maradhatnak ki idén a bőrápolási rutinból.

 

Kiemelt kép: Getty Images. 

Képgaléria nyitóképe: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés