Az arctisztítás a mindennapi rutin része kell hogy legyen, és igen sok múlik rajta. Egy jó arctisztító nemcsak oldja a sminket, de táplálja, frissíti és hidratálja is a bőrt. Mindezeket egyszerre tudja egy olajos arclemosó, amit nemcsak száraz bőrűek használhatnak.

hirdetés

Tisztít és táplál az olajos arclemosó

Ma már találni olyan termékeket, amelyek egyszerre egyesítik az olajos és géles formulát, így a zsírosabb bőrűek is élvezhetik az előnyeit, és frissítik az arcot is. A formula vízzel érintkezve lágy emulziót képez, amivel hatásos lesz az arctisztítás, de nem szárad ki a bőr és olajos érzet sem marad utána. Az értékes növényi olajoknak köszönhetően pedig az egyes bőrpanaszokat is enyhíthetik.

Az olajos arclemosó a kétlépes bőrtisztítással jött divatba, aminek első lépéseként alkalmazható ez a formula. De nem kell feltétlenül habzó vagy krémes arctisztítót használnod utána, hiszen önmagában is szépen megállja a helyét. Az olajos formulát olyan felületaktív összetevőkkel társítják, amelyek magukba szippantják a szennyeződéseket, eltávolítják a felesleges faggyút, ugyanakkor a bőr pH-értékét is kiegyensúlyozzák.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés