A Bohém rapszódia sztárja, Lucy Boynton, ígéretes tehetségként robbant be a filmiparba, ám nemcsak alakításaival került a figyelem középpontjába, hanem stílusérzékével is hamar kitűnt a fiatal színésznők közül. Különleges sminkjeit és nőies frizuráit érdemes ellesni.

Bár a 25 éves szőke szépség nem ma kezdte a filmezést, a világhírnévbe Mary Austin, Freddy Mercury jegyesének és örök barátjának megformálása kapcsán kóstolhatott bele. Népszerűségét azonban a színészi tehetségén túl, feltűnően stílusos megjelenésének is köszönheti.

A színésznő egyszerre testesíti meg a modern, fiatalos nőt és a retró divatikont, aki mindig kifogástalan külsővel lép a rivaldafénybe. Öltözékében, frizurájában és sminkjében zseniális bravúrral keverednek a hatvanas-hetvenes évek trendjegyei, a mai divathullámok jellemzőivel megspékelve.

Nőies sminkek és frizurák, Lucy Boynton módra

Egyszerre friss, mégis bájosan retró a stílusa, amibe egyszerűen nem lehet belekötni. Szőke bob frizuráját változatosan viseli, mindig kicsit az aktuális sminkjéhez igazítva. Ő az, aki újra divatba hozta a hatvanas és hetvenes évekre jellemző póklábszerű szempillákat, és Twiggy népszerű sminkjeit, ráadásul egyszer vadító diszkódívaként, máskor pedig bájos diáklánystílusban tündököl a vakuk kereszttüzében.

Lucy Boynton mindig más, és mégis ugyanaz, aki a karakteres, művészi sminkeket, és az old Hollywood-frizurákat is elképesztő stílusérzékkel tudja viselni, mi több, teljesen alkalmas arra, hogy divatcunamit robbantson ki velük. Íme, a legjobb sminkek és frizurák, melyeket a színésznő repertoárjából gyűjtöttünk össze!

 

Kiemelt kép: Mike Marsland/Wirelmage/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés