Már az őszi szezonban érdemes nekilátni a bőr ápolásának, hidratálásának, hogy télen sokkal kevésbé legyen megviselt és száraz. Ehhez nagyszerű alapot adnak a cikkben bemutatott termékek, amik első számú célja a bőr nedvességgel és tápanyagokkal való ellátása.

hirdetés

Extra hidratálás az ősz kozmetikai újdonságaival

Ahhoz, hogy a bőr hosszútávon ragyogó és életteli legyen, elsőként a szövetek közti réseket kell feltölteni, aminek legjobb módja –a megfelelő mennyiségű folyadékpótláson kívül- egy jókora adag hialuronsav-bomba. A hialuronsav saját súlyánál ezerszer több vizet képes megkötni, így aki puha és rugalmas arcbőrre vágyik, mindenképpen célozza meg az ezt tartalmazó termékeket.

A hidratálás mellett nagyon fontos az is, hogy értékes tápanyagokkal lásd el a bőröd, és segítsd a természetes kollagéntermelés felturbózását. Erre legjobbak a tiszta növényi hatóanyagok és a peptidek, amik a ránctalanítás folyamatában nélkülözhetetlenek.

Az sem mindegy, mit kensz a bőrödre, legjobb, ha a természetes alapanyagokat részesíted előnyben. Keresd az ECOCERT minősítésű kencéket, valamint a vegán és újrahasznosítható vagy újrahasznosított csomagolásból készülteket.

Az összeállításunkban bemutatott kozmetikumok mindhárom feltételnek megfelelnek, úgyhogy csapj le rájuk a bőröd és a környezet érdekében is!

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés