Az életben mindig adódik alkalom a konty viselésére. Ha a hajhossz stimmel, de a tincsek volumene nem megfelelő a frizurához, egy kis csalásra van szükség. Nem a póthajra gondolunk!

hirdetés

Ha vékony szálú a hajad, használj hajfánkot

A vékony szálú, ritkás hajból nehéz mutatós, tömör kontyot készíteni. Hiába követed pontról pontra a kontykészítés lépéseit, egy kis trükközés nélkül sosem fog úgy mutatni a frizurád, mint a magazinokban. Nem muszáj póthajat felcsatolni a szép végeredmény érdekében, hiszen sokkal egyszerűbben és diszkrétebben megoldhatod a problémát. Senki sem fogja észrevenni a turpisságot!

Bizonyára te is találkoztál már drogériákban és fodrászkelléküzletekben a hajfánkkal, mely többféle színben kapható. Ez a kis eszköz tökéletesen leegyszerűsíti a kontykészítést, és gyakorlatilag láthatatlan, ha jól dolgozol. Az alábbi mozzanatokat nem nehéz leutánozni, és olyan gyönyörű frizurát készíthetsz magadnak, mely az elegáns megjelenésed dísze lehet. Sötét tincsekhez barna vagy fekete hajfánkot használj, attól függően, melyik áll közelebb a hajszínedhez. Kattints a galériára és lesd el a trükköt!

Kiemelt kép: Getty Images.

Galéria képei: Pinterest.

  • Megosztás:
hirdetés