Nemrégiben láttam egy hölgyet a villamoson, akinek éppen a feje fölött álltam, így akaratlanul is folyton a hajára tévedt a tekintetem. Na jó, azért ennek oka is volt, például a frizurája, ami elképesztően gyönyörű volt.

Igazi fodrászremekmű, amit elképzelni sem tudok, hogy tudott önállóan kivitelezni, pedig nem tűnt olyannak, aki kizárólag fodrászra bízza a dolgot. Nem szólt másról a történet, mint egy kendőről, amit koszorúszerűen font bele a hajába. Kevésen múlott, hogy nem szólítottam meg, és kezdtem el faggatni, mégis, hogy csinálja?

Sajnos a titkot magával vitte, de újból megerősített abban, hogy a kendő nyáron is viselhető, és nem kell lemondani kedvenc darabjaidról. Egy szép frizura elkészítéséhez is kiváló kiegészítő, ahogy azt az alábbi Insta-videóban is láthatod.

Ehhez fogd lófarokba a hajad, majd kösd át egy, a haj hosszúságához passzoló kendővel. Oszd két részre a hajad, majd a sálat harmadik szekcióként használva fond be. Hagyhatod így, vagy kontyba is tűzheted, amit hullámcsattal erősíts meg. Ezzel a trükkel kész is a vibrálón üdítő, különleges frizura!

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés