A Kempinski The Spa nem csak új dizájnt kapott, a koncepció is átalakult, ezzel pedig több izgalmas arckezelés és kényeztető feltöltődés vált elérhetővé.

hirdetés

Az elmúlt időszakban teljesen megújult a Kempinski Hotel Corvinus Budapest wellnessrészlege. A spa nem csupán új dizájnt kapott, az elérhető kezelések szintén átalakultak, ennek köszönhetően pedig abszolút garantált a testi-lelki feltöltődés. Már maga a miliő melegséget sugároz magából, segít kiszakadni a hétköznapok mókuskerekéből, olyan belső nyugalmat teremt, ami hozzásegít a teljes kikapcsolódáshoz.

 

A spa megjelenése mellett a kezelések is megújultak, noha a hármas hatású – ásványi, mechanikai és termál – magyar gyógyiszappal végzett „The Hungarian Holistic Journey” továbbra is az egyik kiemelt ajánlat marad. A gyógyiszap mellett egy másik izgalmas összetevő is feltűnik a masszázsok és arckezelések listáján, ugyanis számos kezelés a biohínár-alapú VOYA termékekre épül.

A VOYA egy ír családi tulajdonú wellnesscég innovációja. Az etikus forrásból származó és a világ első minősített biohínár-alapú bőrápoló termékcsaládja, a VOYA és a cég szakértelme az Írország északnyugati partvidékén őshonos hínárfürdőzés háromszáz éves hagyományára épülő, személyre szabott kezeléseket kínál. A Kempinski The Spa az első és egyetlen olyan spa Magyarországon, amely a VOYA fenntartható luxustermékeit és terápiáit alkalmazza.

 

Biohínár-alapú arckezelés a Kempinski The Spa kínálatában

A hínár hatékonyságát az arc- és testápolásban tudományos vizsgálatok eredményei is alátámasztják. Ásványi anyagokkal, antioxidánsokkal támogatja a bőr egészséges működését, nem csoda, hogy a szépségiparban egyre népszerűbbé vált a különböző szépségápolási, bőrápolási termékek összetevőjeként. Hidratáló, vízmegkötő és feszesítő tulajdonságával több bőrtípus számára jelenthet megoldást, érett, valamint érzékeny bőrön éppúgy gyakran alkalmazzák a hínáralapú kezeléseket.

A hínárban található hatóanyagok segítik a bőr méregtelenítését, hozzájárulnak a sejtregenerációhoz, valamint serkentik a kollagéntermelést, ezáltal simább, üdébb és ragyogóbb bőrképet eredményeznek. A Kempinski The Spa kínálatában több különböző arckezelés is elérhető, így mindenki megtalálhatja a számára legideálisabb verziót.

 

A spában a kezeléseket hozzáértő szakemberek végzik, akik pontosan fel tudják mérni, hogy az adott bőr milyen típusú kezelést igényel, valamint tanácsot tudnak adni a bőrápolási szokásokkal kapcsolatban. Hosszabb arckezelés, valamint rövidebb, expressz kezelés éppúgy választható, ezáltal a felfrissülés még egy sűrűbb időszakba is abszolút beilleszthető. Az anti-aging fókuszú, bőrsimító VOYA kezelés mellett frissítő, helyreállító kezelésre úgyszintén van lehetőség, a biohínár-alapú termékek segítségével a szépülés abszolút személyre szabható.

Ha valaki arckezelésre érkezik a Kempinski The Spába, a wellnessrészleg kényelmét éppúgy kihasználhatja, ezzel valóban teljessé válik a testi-lelki feltöltődés. Mivel a belső feszültség, a stressz kapásból nyomot hagy az arcbőrön, s a problémák rögvest szemmel láthatóvá válnak a hámréteg állapotán, érdemes a lelki pihenésre is időt szánni a VOYA arckezelések mellett.

Forrás és képek: Kempinski The Spa.

  • Megosztás:
hirdetés