A hópihés manikűr nem kelt túlzó hatást, ráadásul minden szetthez illik. Kellően visszafogott, ám ennek ellenére látványos. A különféle díszítéseknek pedig csak a képzelet szabhat határt.

hirdetés

Elképesztően egyszerű felfesteni, mégis látványos végeredményt garantál a hópihés manikűr. Már az adventi időszakban könnyedén beépítheted a megjelenésedbe, így bármit viselsz, garantáltan segít ráhangolódni a karácsonyra.

Hoztunk pár ötletet, amiket az ügyesebbek akár otthon is elkészíthetnek. Ám idő hiányában akár profira is bízhatod az aprólékos festést, ebben az esetben inspirációként szolgálhatnak a csodaszép minták. A fehér hópihék legnagyobb előnye, hogy minden alapszínen jól mutatnak, ezért a szivárvány bármelyik árnyalatát választhatod.

Gyönyörű hópihe témájú karácsonyi manikűr

Bár az adventi időszak ideje alatt nehéz nem túlzásokba esni a díszítések, az ajándékvásárlások vagy az öltözködés terén, jó lehet, ha bizonyos esetekben visszafogott stílusra váltunk. A hópihés manikűr nem kelt csicsás hangulatot, teljesen elegánsan és kifinomultan mutat, ha megfelelő változatokat választasz belőle. Elég hozzá egy natúr színalap és néhány díszítő pöttyöcske is, hogy nőiessé váljon.

 

Akik kifejezetten kedvelik a jellegzetes karácsonyi piros és fehér színkombinációt, azok számára is mutatós variációk készülhetnek a tündéri hópihékkel. Akik pedig igazi téli típusnak érzik magukat, azokhoz a hűvös, kékes színek fognak jól passzolni.

 

A körömdizájn elkészítése roppant egyszerű. Először egy alapréteget kell készíteni, amire csak azután érdemes felfesteni a hópihéket, ha megszáradt. A mintához egy hétköznapi körömlakk teljesen megfelel, ám szükség lesz vékony díszítőecsetre és precíz mozdulatokra.

 

A hópihe néhány apró vonallal megrajzolható. Ha ilyen egyszerű és letisztult formában hagynád, akkor már csak egy átlátszó fedőréteggel kell lekenni. Természetesen a kreativitásodnak itt is bőven teret engedhetsz, használhatsz csillogós lakkot, strasszokat vagy körömlakkmatricát egyaránt, de ha lehet, ne mindet egyszerre.

Amennyiben nem érzed magad eléggé profinak, és nem szeretnél nekiugrani az aprólékos festésnek, akkor válassz matricát. Az ünnepi időszakban rengeteg boltban vásárolhatsz hópihés körömmatricát, melyet csak egyszerűen fel kell ragasztanod. Változatos színekben találod meg a kínálatban, így akár aranyszínű motívumok is díszíthetik a körmöket.

 

Kiemelt kép: Getty Images.

Cikkfotók: Pinterest.

  • Megosztás:
hirdetés