Némelyik hajtetoválás olyan művészi, hogy azt sugallja, nagyon bonyolult elkészíteni, és mindenképp szakavatott kezeket kíván a művelet, pedig valójában rém egyszerű.

A felszabadult életérzést hirdető fesztiválokon érthető módon szeretne mindenki a megszokottól eltérő, extravagáns hajkoronával tündökölni. A hajtetkó már egy ideje toplistás a fesztiváltrendekben, de nem mindenki szeretne például a tincsek alatt vagy a tincsek fölött látható, a szálakba beleborotvált motívumot, ami azért jó darabig megmarad. Ráadásul még a festett verzióknak is csak kevesen mernek otthon belevágni az elkészítésébe. Pedig nem biztos, hogy nagy gyakorlottságot igényel a művelet, persze nem árt, ha valahonnan beszerzel egy jó sablont, amivel dolgozhatsz, így nem neked kell megrajzolni.

 

Először találd meg a hajtetoválásod helyét. Ha a tarkódra szeretnél egy szép motívumot, nyilván azt nem fogod tudni segítség nélkül összerittyenteni, de a füled fölötti részt például kényelmesebben eléred a hajszínező spray-vel. Nincs más dolgod, mint csipeszekkel rögzíteni a sablont, majd kiválasztani a ruhádhoz vagy a tetoválás mintájához legjobban passzoló színező árnyalatokat, végül színre fújni az adott hajterületet.

Az ideiglenes – farsangra, Halloweenre, fesztiválokra ajánlott – színes hajfestő spray-k vizes pamutvattával könnyen lemoshatók a bőrfelületről, ha esetleg összefogná a füledet vagy a halántékodat. A videót készítő szépségblogger tapasztalata szerint az efféle színezőpermetek tiszavirág-életűek, tiszta vízzel is szinte azonnal kimoshatók a hajból. Sajnos emiatt nem igazán esőállók.

  • Megosztás:
hirdetés