Vállig érő hajból is készülhet szép konty, méghozzá egyszerűen! Ez a frizura igazi aduász: nem kell hozzá fodrász, gyorsan elkészül, és elegáns öltözékhez is jól passzol.

hirdetés

Amikor valahol meg kell jelenni – legyen az esküvő, randi, vagy egy fontos munkahelyi esemény -, a nők zöme először azt gondolja át, hogy mit fog felvenni, és csak az utolsó pillanatban kezd rápörögni a frizurájára. Ilyenkor sok esetben már nincs idő beesni a fodrászhoz, de egy csinos kis konttyal mindig menthető a helyzet.

Egyszerű konty félhosszú hajból: minden alkalomra megfelel

Ez a frizura nem arról híres, hogy túlgondolt lenne, de pont az egyszerűségében rejlik mérhetetlen bája. Még díszítéssel együtt is percek alatt kész, ráadásul roppant nőies.

Nincs más dolgod, mint egy-egy leválasztott tincsből három aprócska copfot készíteni, majd mindegyiket megtekerni úgy, hogy átfordítod önmagán. Használj a hajadhoz hasonló színű szilikongumikat erre a célra. Ha ezzel készen vagy, fogd össze alul a megmaradt tincseket, majd a hajvégeket rejtsd el a tarkódnál, a copfok alatt. Az így kapott konty minden alkalomra tökéletes.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés