A megfelelő hajviselet és a szépen felvitt smink alaposan megdobja az önbizalmat, hiszen sokszor csak néhány nüánsznyi változtatás hiányzik ahhoz, hogy az ember jól érezze magát a bőrében, és elégedett legyen a megjelenésével. Az átváltozás szinte csodákra képes, már az előnyös frizura is teljesen új külsőt eredményez.

hirdetés

Gyakran a nők nincsenek tisztában az adottságaikkal, és pusztán megszokásból, akár évekig hordanak egy előnytelen hajviseletet. Manapság már sok helyről inspirálódhatunk, így, ha egy kis változásra vágynánk, elegendő megnézni pár ihletadó frizurát vagy sminket. Ám a divatosnak bélyegzett fazonok nem mindig előnyösek, sőt! Vannak kifejezetten rossz viseletek, amelyek mondhatni, senkinek sem állnak jól.

Szerencsére egyre több előnyös trendre bukkanhatunk, amelyek csinossá, nőiessé teszik a kinézetet. A klasszikus trükköket sem érdemes elfelednünk, amelyek minden időben megállják a helyüket. Bár az internetről számos ügyes kis praktikát elleshetünk, időként mégis jó ellátogatni a fodrászhoz, kozmetikushoz, hiszen a szakértői szemek sokat segíthetnek.

Ennyit számít az előnyös frizura: pillanatok alatt megváltozik a küllem

A videóban látható hölgy, már évek óta ugyanazt a frizurát viselte, amely nem volt a legelőnyösebb a számára. Vékony szálú hajjal rendelkezik, így a rosszul levágott tincsek könnyedén lapos hatást keltettek. Bár eredetileg nem szeretett volna túlságosan rövid hajviseletet, a végén mégis elégedett volt a kinézetével.

A vállig érő frizura ebben az esetben kifejezetten előnytelen hatású volt, hiszen a vékony szálú tincsek teljesen elvesztették a volumenüket, ezáltal a hölgy sokkal idősebbnek tűnt a valódi koránál.

 

A fodrász és a csapata megszabadították őt a szálkás, vékony tincsektől, és egy sikkes, rétegezett vágással turbózták fel a megjelenését. Az 54 éves nő az új kinézetének köszönhetően legalább tíz évet simán letagadhatna. Nagyon meglepődött, hiszen nem gondolta, hogy a rövid haj ennyire képes megfiatalítani a külsejét. Sokáig úgy gondolta, hogy a rövid fazon öreges, most azonban rájött, hogy tévedett.

A csodás frizura mellé egy nőies sminket is kapott, ami szépen kiemeli a vonásait. A szemöldöke rövid és ritka volt, ezt egy erősebb festéssel orvosolta a szakember. A festéket nem vitte túlzásba, finoman alapozott, amelytől az egész kinézet sugárzóvá, ragyogóvá vált.

Az 54 éves nő külleme jó példa arra, hogy az előnyös frizura és smink milyen erővel bír, hiszen a kettő együtt képes teljesen megváltoztatni  az összhatást. Abszolút felfrissült és megújult a megjelenése, sokkal fiatalosabb, üdébb lett. Sokszor pár apró szépségtrükk is felturbózza az önbizalmat!

 

Kiemelt kép: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés