A félig feltűzött frizurák roppant nőiesek, és egy kis pluszt csempésznek a megjelenésbe. Megadják a lágyan leomló, kiengedett haj élményét, mégis rendezett összképet teremtenek. Ha csak egy kis inspirációs löketre van szükséged, az alábbi ötletek segíthetnek!

hirdetés

A félig feltűzött frizurák mindig praktikusak, akkor is, ha szívesen megmutatnád a frissen mosott, fénylő hajzuhatagodat, de nem szeretnéd, hogy nap közben elveszítse a tartását, vagy az összekuszálódott tincsek szemtelenül a szemedbe lógjanak.

Rengeteg kreatív megoldás van arra, ha csak néhány fürtöt tűznél fel a hajadból, a legegyszerűbbektől kezdve a bonyolultakig. Amennyiben eddig csak lazán felcsatoltad a halántékodra ráomló tincseket, ezek az inspirációk kedvet csinálhatnak a sokkal fantáziadúsabb, kreatívabb frizurákhoz is, melyek dekoratívak ugyan, de nem igényelnek kimagasló kézügyességet.

Félig feltűzött frizurák minden alkalomra: 3 egyszerű, de kreatív megoldás

Lustább napokon is szóba jöhetnek ezek a nőies frizurák, melyek stílusossá teszik a megjelenést, hiszen pont olyan egyszerűen elkészíthetőek, mint amennyire jól mutatnak.

 

A felvételen lépésről lépésre nyomon követheted, hogyan készülnek ezek a csodás, félig feltűzött frizurák. A három alternatíva közül egyik sem óhajt fodrászügyességű bravúrokat, csupán az okozhat gondot a frizurakészítésnél, hogy nem látsz hátra.

Ezen könnyen segíthetsz, ha a hátad mögé is helyezel egy tükröt olyan szögben megdöntve, hogy az előtted lévő tükörben lásd, mit csinálsz. Ezeket az ötleteket kedved és fantáziád szerint tovább cifrázhatod!

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés