A hajszíndivat idén a természetesebb irányzatokat sem nélkülözi. Bár most még hanyagolnod kell a fodrászt – hogy a karanténban töltött idő se vesszen kárba -, rengeteg inspirációt gyűjthetsz a megújuláshoz. A praktikus csokoládé hajszín csodás variációkkal kecsegtet, melyek meleg fényű tónusaikkal lágyabbá varázsolják a frizurát!

hirdetés

Míg tavaly a mogyoróbarna hódított, most ismét a csokoládészín kerül előtérbe a frizuratrendekben, így a természetesség kedvelői sem maradnak motiváló sugallat nélkül.

A csokoládé nem egy, hanem több barnás árnyalatot jelent egyszerre, melyek rokontónusok ugyan, mégis változatosan és sokoldalúan variálhatóak egymással. A tejszínes, ultrafinom verzióktól kezdve a dark chocolate frizurastílusokig, rengeteg színkombináció szóba jöhet ebben a kategóriában, így a vöröses reflexárnyalatok sincsenek kizárva. Mutatjuk a legszebb balayage-színhatásokat!

A barna megunhatatlan: a csokoládé hajszín így divatos idén

Ha a szőkítés teljesen elette a hajad, ez a szolid csokoládétónus optikailag tömöttebb, dúsabb frizurát eredményezhet. A világosabb reflexszíneknek köszönhetően a hajkorona mesterséges fényt kap, amitől sokkal egészségesebbnek tűnik.

A természetes napszítta hatást balayage-technikával érheti el a fodrász. Otthon nem ajánlott ezzel kísérletezni, hiszen hozzáértő kezeket kíván, de új inspirációként érdemes elraktározni azokra az időkre, amikor már elül a járványügyi veszélyhelyzet, és visszaáll az élet megszokott rendje.

Az étcsokoládé hajzuhatag is kaphat egy kis derűs fényhatást.

A tejcsokoládé árnyalatok a sötétbarna hajszín világosítására is szolgálhatnak.

Nyáron az élesebb kontrasztok is szóba jöhetnek, hiszen a barna alaptónusba rejtett szőkés és vöröses tincsek úgy hatnak, mintha az erős napfény kivilágosította volna a pigmenteket.

Az étcsokoládé frizurában is jól mutatnak a vöröses fényű és tejkaramellás fürtök.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés